{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Tyroler Haflinger Ice Røgtergaard

Stem stem stem :)

Islænder Poka fra drøsselbjerg

Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
2008
Fødselsår:
2005
Højde:
Ca. 149
Højde:
135
Temperament:
Hun er dejlig livlig og har sine særheder.. Men tid tider er hun også meget doven ;) hun har meget personlighed og er absolut ikke bare en typisk Haflinger, dog tror hun ofte at hun er araber og let på tå. :)
Temperament:
Dejlig sind med masse gå på mod.
Gangarter:
Skridt: meget taktfast Trav: taktfast.. Dejlig nem at sidde på. Galop: flydende lidt hoppende :)
Gangarter:
Tølt Trav Galop Skridt
Stævner:
Ikke nogle endnu.. kommer snart
Stævner:
Faxistævner
Stamtavle:
Mor: Iris Damgård Far: Liz.Winterling Ice har fuld stamtavle.. Den kommer.. :)
Stamtavle:
F. Is1998186420 geysir fra sigtuni. M. Is1998275170 hyllinge fra bakkageroi
Køn:
Dejlig skøn hoppe..
Køn:
Hoppe
Bemærkninger:
Ice er en super smuk hoppe! hun har været igennem en del i sit liv.. Jeg fik part på hende i januar måned 2012 og hun er allerede noget rigtig langt synes jeg selv.. Da sanne fik hende, var hun blevet tvangs fjernet af politiet hos tidligere ejer som bestemt ikke havde passet hende! hun var udsultet og vanrøgtet.. Jeg er super glad for at jeg mødte Ice og ikke mindst hendes ejer Sanne.. Det startede med.at jeg kom ud og så Ice hvor jeg gik rundt med hende i ridehuset, hvorefter jeg så longserede hende og passede hende.. Jeg har selv tilredet hende og hun har været MEGET overraskende nem at arbejde med! Jeg fik hende med til Skælskør hvor hun stod nogle måneder og hun lærte en masse bl.a springning som hun elsker og ikke kan få nok af..Jeg håber på at vi også kommer til en masse stævner! :) jeg blev ringet op ugen før juleaften hvor sanne spurgte om jeg ville overtage Ice så hun blev min egen.. Jeg blev den lykkeligste pige og takkede da selvfølgelig JA!! jeg overtog Ice fra sanne og har haft hende som min egen siden december 2012.. Vi er flyttet på en stor gård på Lolland hvor hun nu står hjemme sammen med min anden pony Arthur.. Ice er blevet meget mere afslappet men stadig meget frisk nå man skal ride.. Hun har lært en del på de sidste par år bl.a springning, flere øvelser i dressur.. Jeg er selv super stolt over den hun er blevet til idag når man tænker på hvad hun har været igennem tidligere i hendes liv.. Jeg er kun glad for at jeg kunne give hende den kærlighed og tryghed hun manglede.. Jeg elsker dig Ice!! :)
Bemærkninger:
Skøn og dejlig hoppe. med et utroligt sind. altid glad og med masse af gå på mod. har ikke haft hende så længe men hun er super dejig.
Annonce