{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Marika

Stem på min hest! :-D ^. ^

Anden særlig race Romantica

stem på min lille spring pony??:)
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
2009
Fødselsår:
2006
Højde:
147 cm :-)
Højde:
Vi har ikke målt hende endnu. men hun er købt som en lille hest på 1.52
Temperament:
Stædig. Glad og arbejdsvillig. Meget madglad. Rolig hest, men er til uden problemer at få gang i. :-) Hun er en hest der skal vide hvem der bestemmer. :-)
Temperament:
hendes temperament er noget hidsigt når vi spring, men på ingen måde ukontrolabelt. Det har det været en lille smugle. Men dog ikke længere, det vænnede hun sig hurtigt af med. I dressur er hun lidt mere afslappet, men hun har stadig tendenser til at blive stresset og utaktet/trippende.
Gangarter:
Skridt: Under middel. Trav: Under middel. - Skal fremhæves. Gallop: Middel.
Gangarter:
Skridt: hendes skridt er nok middel/ lidt under, da hun tripper lidt og er meget fremadgående. hun tripper kun da hun hurtigt keder sig, og MEGET gerne vil frem af. Trav: Hendes trav er over middel når hun giver sig, den er bare super.?? men hun har nogle tendenser til at trippe og blive utaktet, når hun bliver stresset/ hidsig. dette er hun så småt begyndt at vende sig af med. Galop: den er bedst når der er et spring foran hende, forstået på den måde at den er bedst når vi springer. Men den er også middel eller der omkring. hun mangler stadig lidt balance, før at den er helt middel.
Stævner:
Nej.
Stævner:
16/8-14 : dette var hendes første stævne, hun gjorde det bare helt super??? Vi red en LD2 til 69,26% som vi oveni købet vandt. hvilket jeg slet ikke havde regnet med. 23/8-14 : dette var hendes andet stævne, som hun også gjorde super. Det blev til LD2 med 66,98% som jeg igen er stolt over. men det var i ridehus, så eftersom hun kun havde været i ridehus 3 gange før, var det jo meget farligt.
Stamtavle:
Nej. :-)
Stamtavle:
hun er jo blanding. Far: Lillevangs Gigant som er en Irsk Tinker. Mor: Sasha som er araber.
Køn:
Hoppe. :-)
Køn:
hoppe
Bemærkninger:
Hun er en blanding af racerne tinker og frieser. Hun er under tilridning. - Da vi fik hende hjem fra tilridning, kunne hun kun skridt, trav og stå. Jeg er i gang med at lære hende galopanspring og schenkelvigninger. Hun er blød i munden. Hun er stabil til bidet i skridt og påbegyndt i trav. Springhest bliver hun nok aldrig, selvom jeg selv brænder for springning, men lad os håbe hun får smag for det på ridelejr til sommer hos min veninde. Hun skal vide hvem der bestemmer, da hun ikke er så gammel i hovedet. Hun er ikke særlig god til at stå stille, så striler hende på folden da der ikke er nogen steder at binde hende. Opdatering (d. 12/10/2014): Der har haft gået nået tid siden jeg sidst havde været ude på hende, så vi lavede meget horsemanship og longering. Hun er blev, bare på en enkelt dag, meget bedre i longen og det gik bare fantastisk på anden dagen. Hun går nu rent i skridt og trav i longe, så vi vil næste gang træne på galop i longe. :-D
Bemærkninger:
Jeg har kun redet hende i lige knap to måneder. men hun skal takles som en unghest, da hun har gået på en grasmark hele sit liv, og så er der lige en der engang imellem har været oppe og ride hende. Da jeg begyndte at ride hende kunne hun ikke trave, er ikke helt sikker på hvorfor, men hun lavede nærmest pasgang. Det har vi sådan nogen Lunde styr på nu.
Annonce