{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race William {min egen}

Stem på min hest<3

Criollo Diego

Stem med hjertet ??
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
2006
Fødselsår:
2001
Højde:
Han er ca. 147 i stg. Men vi har ikke fået en officiel ponymåling endnu, men det kommer snart..
Højde:
Ca. 150 cm - han er ikke målt endnu. Men en fin lille fyr.
Temperament:
Han har verdens bedste sind, men kan godt være stædig :-) Han vil meget gerne ræse derud af når man rider på en lang strækning, og kan være meget ivrig men ikke noget man ikke kan styre <3
Temperament:
Lidt tilbageholden, men har også kun kendt ham i et par dage. Turen fra Slovenien til Danmark har taget lidt over to døgn og der er en masse indtryk han har fået på meget kort tid. Glæder mig til at lære ham meget bedre at kende... Det er svært at skrive så meget om ham, da jeg ikke kender ham endnu. Men mere Info følger. Hvis vejret vil det så skal han ud på sin første skridttur ude i terrænet i morgen ;)
Gangarter:
Han har en dejlig skridt, fremadgående trav og en overmiddel galop! <3
Gangarter:
3 stk af slagsen
Stævner:
Jeg har nu startet 2 dressur-stævner på ham, LD2 på Hedehusgården og TUS, det gik super godt til begge stævner, og jeg var tilfreds med hans opførsel. Lc1 og Lc3 på Himmelev, hvor vi fik 63 og 68 procent. Lc1 og Lc2 på Hedehusgården, hvor vi fik 69,8 i Lc1 og 69,35 i Lc2. Lc1 og Lc2 på hjemmebane (Adsk), vi fik 74 i Lc1 og 69,5 i lc2. (Vi vandt med Lc1)
Stævner:
Ingen
Stamtavle:
Har ikke stamtavle :-)
Stamtavle:
Kommer fra Uruguay, så ved ikke hvem forældrene er.
Køn:
Han er en skøn vallak <3
Køn:
Vallak
Bemærkninger:
Han bliver virkelig tændt når han skal springe, og suser over hver gang! Er sikker på at han godt kan springe de store højder, hvis vi når så langt ???? Hans kælenavn er Willy, W, Willer, Will eller Willy Wonka ;) Han går lige op i traileren, og bliver stående helt stille <3 dog har vi haft lidt problemer, og har det stadig.. Men det er bare hans stædighed, han er ikke en spor bange ??
Bemærkninger:
Annonce