{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Haflinger Amigo af Nr.fuglsang

Shetlænder Lakrids

Stem fair! :)
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Fødselsår:
2013
Fødselsår:
2009
Højde:
Han er nok ca omkring de 130 cm i stg. Men jeg har ikke målt ham.
Højde:
100 cm
Temperament:
Han er et meget stille og rolig hingste føl. Han lyser af glæder og hviler meget i sig selv og giver en ro. Men man er vel også følle bølle engang imellem, der har krudt der skal brændes af. ;)
Temperament:
Kommer altid når man sætter sig på hug, hun elsker opmærksomhed, og er meget kontaktsøgende, og hun elsker og blive nusset. - Hun er meget nysgerrig og opmærksom på alt, følger gerne med uden at være stædig :) En rigtig rar hoppe.. <3 - Hun er næsten 100% trafik sikker :) Er altid drillesyg, og maser sig gerne imellem hvis Tulle får lidt får meget opmærksomhed! En rigtig hyggelig og sjov pony! :)
Gangarter:
Jeg syntes det er meget svært at bedømme pt. Han er jo ikke så gammel endnu. Men det ser ret almindeligt ud, når han løfter sine ben.
Gangarter:
3 styk :) Lidt små skridt, og ponyagtige. Meget hurtige skridt...
Stævner:
Amigo har ingen stævner været til. Kun Dyreskue i Hjørring.
Stævner:
Niks, ingen stævner :)
Stamtavle:
F: Admiral-G FF: *Arno-Z FFF: *Antinor-S FFM: Quicki FM: *Biuti FMF: Solid-R FMM: Nevei M: Destiny MF: *Nasti-D MFF: Nibelung-V MFM: Imada MM: Daisy Høgh MMF: **Wiking MMM: Donna
Stamtavle:
Niks, ikke noget vi kender til :)
Køn:
Vallak. :-)
Køn:
Meget køn! :P En dejlig hoppe! ;)
Bemærkninger:
Han har en halvmåne i panden, hvilket jeg aldrig har set før. Det er helt specielt, men passer utrolig godt til ham. Jeg var den første fremmede som var inde og se ham, da han var blevet født. Jeg stod med mit store kamera, som sagde en del lyde. Men han stod næsten oven på mig af nysgerrighed. Jeg har kedt ham siden han var helt lille og er tit kommet forbi hvor han stod. Efter at min anden hest Dewalt måtte aflives Januar 2014, har der bare været så tomt. Pludselig kom der en stor mulighed og Amigo kom på banen. Amigo købte jeg den 1 marts. 2014. 21.Aug.2014: Amigo blev kastereret. Tricks: Kysse. Smile.
Bemærkninger:
Lakrids fik jeg onsdag d. 1 august 2012, så jeg har nu haft hende i lidt over et år :] Hun var lidt sky, da vi fik hende, men nu er hun meget nysgerrig og kontaktsøgende. Hun er meget lærnem, og jeg bruger meget tid på at ''lege'' med hende og lære hende tricks! :) Hun er meget madglad - når jeg har givet hende en godbid følger hun efter mig :D Jeg vil bruge hende til tricks, gå ture, lidt ridning (self. ikke med mig) lidt køre/trække og horsemanship. Lige nu kan hun kan gå op på en palle, dreje rundt med bagben, ryste, neje og skubbe til en gymnastikbold med mulen :) Til dagligt står hun hjemme ved os selv, og hygger sig sammen med vores anden shetlænder, Tulle :) Da vi fik Lakrids havde hun aldrig haft rytter på ryggen, og hun kunne slet ikke lide det. Men nu har jeg nogenlunde lært hende og have rytter på :) Hun er ikke vild med at man sparker hende eller trykker i siderne så derfor begynder hun at gå når man klikker med tungen :) Det er også hel fint! :) Vi ridder kun hygge ridning på hende, og hun har ikke lært og trave eller galopere med rytter på... Vi ridder på vores mark og på vores "fodboldbane"... Hun er ikke 100% tilredet, men jeg synes vi er nået langt med hende og det er heller ikke meningen at hun skal være ridepony! :) Jeg kalder hende nogen gange Feline da det var det hun hed da jeg fik hende <3 Jeg håber på at kunne få mange gode år, og dejlige stunder med hende i fremtiden :D
Annonce