{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Sia

Sia :))

Haflinger Amigo af Nr.fuglsang

Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Fødselsår:
2014
Fødselsår:
2013
Højde:
28/4-14. Hun er målt til 52 cm, og vejer ca. 12 kg. 10/8-14 Sia er nu blevet 81 cm, hun vokser stækt.
Højde:
Han er nok ca omkring de 130 cm i stg. Men jeg har ikke målt ham.
Temperament:
Hun er stille og rolig. Hun ved hvad hun vil, og hvad hun ikke vil.
Temperament:
Han er et meget stille og rolig hingste føl. Han lyser af glæder og hviler meget i sig selv og giver en ro. Men man er vel også følle bølle engang imellem, der har krudt der skal brændes af. ;)
Gangarter:
Små føl hop med en masse galop.
Gangarter:
Jeg syntes det er meget svært at bedømme pt. Han er jo ikke så gammel endnu. Men det ser ret almindeligt ud, når han løfter sine ben.
Stævner:
Stævner:
Amigo har ingen stævner været til. Kun Dyreskue i Hjørring.
Stamtavle:
Mor: Castanje Far: ?
Stamtavle:
F: Admiral-G FF: *Arno-Z FFF: *Antinor-S FFM: Quicki FM: *Biuti FMF: Solid-R FMM: Nevei M: Destiny MF: *Nasti-D MFF: Nibelung-V MFM: Imada MM: Daisy Høgh MMF: **Wiking MMM: Donna
Køn:
En lille fin hoppe.
Køn:
Vallak. :-)
Bemærkninger:
Sia blev født d. 28/4-14 ca. klokken 2 om natten. Hun har været livlig fra dag et af, og der er krudt i hende. Vi vidste ikke at Castanje (hendes mor) var med føl, men det fandt vi ud af. Hun er et lille nusse hoved. Hun er dygtig til at løfte hove, og gør det nærmest af sig selv. Hun er nysgerrig, og hun er ikke bange for nye ting, hun er kun lidt bange for vandpytter, som jo også spiser hende, haha. Når hun en dag er gammel nok, bliver hun til en lille tricks pony. Men lige nu får hun bare lov til at nyde livet, som en lille baby. 11/5-14 Idag fik lille Sia grime på. Først ville hun slet ikke have den på, men efter lidt tid kunne jeg lige så stille tage den på hende. Så dygtig hun er. 14/5-14 Den lille pige er blevet så god til at få grime på. I dag har vi prøvet at trække lidt med hende, hvilket vi skal øve på. Vi øvede også lidt med flag, hvilket hun synes var sjovt, 10/8-14 Sia er blevet en lille stædig dame, som allerede har sin helt egen mening. Hun er ikke bange for at være alene, og mor behøver ikke at være her. Hun hopper rundt og vil gerne lege hvis nogen kommer på motocross og cykel. Hun sig ikke noget til hvis der køre biler ved hende, eller hvis der køre store traktorer. Hvilket der gør dagligt. Det eneste der er farligt er vandslang, og vandpytter. Sia bliver ældre og vokser virkelig stærkt. Hvor høj mon hun bliver? :))
Bemærkninger:
Han har en halvmåne i panden, hvilket jeg aldrig har set før. Det er helt specielt, men passer utrolig godt til ham. Jeg var den første fremmede som var inde og se ham, da han var blevet født. Jeg stod med mit store kamera, som sagde en del lyde. Men han stod næsten oven på mig af nysgerrighed. Jeg har kedt ham siden han var helt lille og er tit kommet forbi hvor han stod. Efter at min anden hest Dewalt måtte aflives Januar 2014, har der bare været så tomt. Pludselig kom der en stor mulighed og Amigo kom på banen. Amigo købte jeg den 1 marts. 2014. 21.Aug.2014: Amigo blev kastereret. Tricks: Kysse. Smile.
Annonce