{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Shetlænder Vadehavets Ecco

Stem fair :-)

Haflinger Amigo af Nr.fuglsang

Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Fødselsår:
2009
Fødselsår:
2013
Højde:
97 cm
Højde:
Han er nok ca omkring de 130 cm i stg. Men jeg har ikke målt ham.
Temperament:
Opmærksom.
Temperament:
Han er et meget stille og rolig hingste føl. Han lyser af glæder og hviler meget i sig selv og giver en ro. Men man er vel også følle bølle engang imellem, der har krudt der skal brændes af. ;)
Gangarter:
Af en shetlandspony synes jeg at han har gode gangarter - især traven ser rigtig god ud :)
Gangarter:
Jeg syntes det er meget svært at bedømme pt. Han er jo ikke så gammel endnu. Men det ser ret almindeligt ud, når han løfter sine ben.
Stævner:
DHE træf 2013 Vinder af heat 2, agility. Oktobershow 2014 Vallak showklasse, nr. 2 og videre til Championat klasse for vallakerne. Ecco fik flotte ord fra dommeren, der kom fra Skotland: God type, gode bevægelser og flotte føre lemmer.
Stævner:
Amigo har ingen stævner været til. Kun Dyreskue i Hjørring.
Stamtavle:
F: Stjernens Carlos FF: Furie V.D. Schaapsksooi FM: Ciska V.H. Broek M: Torlice V.D. Viersprong MF: Krijn V. Ruitersweide MM: Orlice V. Viersprong
Stamtavle:
F: Admiral-G FF: *Arno-Z FFF: *Antinor-S FFM: Quicki FM: *Biuti FMF: Solid-R FMM: Nevei M: Destiny MF: *Nasti-D MFF: Nibelung-V MFM: Imada MM: Daisy Høgh MMF: **Wiking MMM: Donna
Køn:
Vallak
Køn:
Vallak. :-)
Bemærkninger:
Ecco er helt sort, uden aftegn. . . . Ecco er en meget lærenem pony, og bliver klikkertrænet til daglig :) Jeg fik ham d. 8. august.. Han skal bruges til selvskabs pony/hygge pony.. Ecco er en pæn type shetlænder pony.. Fine slanke ben og sporty krop ; ) • Ecco er nu kastreret (d. 4/4 2012), han tog det meget fint, men han blev godt nok skæv af bedøvelsen! ;-) Han må om 3 uger komme på mark med Magic og Axel!! Det bliver sundt for ham at komme på mark med andre heste :-)
Bemærkninger:
Han har en halvmåne i panden, hvilket jeg aldrig har set før. Det er helt specielt, men passer utrolig godt til ham. Jeg var den første fremmede som var inde og se ham, da han var blevet født. Jeg stod med mit store kamera, som sagde en del lyde. Men han stod næsten oven på mig af nysgerrighed. Jeg har kedt ham siden han var helt lille og er tit kommet forbi hvor han stod. Efter at min anden hest Dewalt måtte aflives Januar 2014, har der bare været så tomt. Pludselig kom der en stor mulighed og Amigo kom på banen. Amigo købte jeg den 1 marts. 2014. 21.Aug.2014: Amigo blev kastereret. Tricks: Kysse. Smile.
Annonce