{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Anna bell

Stem påden du vil anna- bell er stadig en vinder i mit hjerte

Haflinger Amigo af Nr.fuglsang

Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Fødselsår:
2012
Fødselsår:
2013
Højde:
Anna bell er 140 hun har fødeselsdag d. 2 juni og jeg fik hende hjem d. 16/1 - 2014 ;)
Højde:
Han er nok ca omkring de 130 cm i stg. Men jeg har ikke målt ham.
Temperament:
Anna bell er en meget stille og rolig pony, der skaber meget glæde omkring sig med alt hendes kærlighed. Anna bell har til tider meget energi, hviklet høre meget samme med hendes alder. Da vi fik hende var hun meget sky og usikker ved os. Dette er dog blevet meget berede med tiden. Og nu nyder hun opmærksomheden og den kærlighed vi giver hende. Anna bell er en pony med helt egen personlighed - Inden hun skal ud på folden får man lige et mulekys med på vejen :-D Anna bell er sød og charmerene med en lækker man :-D Hun udstråler gælde og har givet mig meget lykke i årende jeg har haft hende.
Temperament:
Han er et meget stille og rolig hingste føl. Han lyser af glæder og hviler meget i sig selv og giver en ro. Men man er vel også følle bølle engang imellem, der har krudt der skal brændes af. ;)
Gangarter:
Anna bell blev redet til sommeren 2017 - Da hun var 5 år. Anna bell har nogle fine gangarter, dog arbejder vi lidt med galoppen, da hun ikke har så meget balance endnu. Ud fra at jeg selv har tilredet hende har hun vist meget potentiale og er vildt lære nem.
Gangarter:
Jeg syntes det er meget svært at bedømme pt. Han er jo ikke så gammel endnu. Men det ser ret almindeligt ud, når han løfter sine ben.
Stævner:
Ingen pga. min alder :-)
Stævner:
Amigo har ingen stævner været til. Kun Dyreskue i Hjørring.
Stamtavle:
Ingen :-)
Stamtavle:
F: Admiral-G FF: *Arno-Z FFF: *Antinor-S FFM: Quicki FM: *Biuti FMF: Solid-R FMM: Nevei M: Destiny MF: *Nasti-D MFF: Nibelung-V MFM: Imada MM: Daisy Høgh MMF: **Wiking MMM: Donna
Køn:
En dejlig charmerende hoppe.
Køn:
Vallak. :-)
Bemærkninger:
Anna bell er min dejlige basse, som jeg har haft siden hun var 1,5 år. Hun har sit helt ejet tempererement og os som kender hende elsker hende og får tit et lille grin med på vejen. Anna bell er MEGET madglad og er tilfreds så længe hun har noget lækkert at gumle på. Hun har sine helt egne karakter træk som man kan kende hende på fx. et ar i panden som der aldrig er kommet hår på. Anna bell elsker opmærksomhed især hvis det omhandler mad eller at blive nusset.
Bemærkninger:
Han har en halvmåne i panden, hvilket jeg aldrig har set før. Det er helt specielt, men passer utrolig godt til ham. Jeg var den første fremmede som var inde og se ham, da han var blevet født. Jeg stod med mit store kamera, som sagde en del lyde. Men han stod næsten oven på mig af nysgerrighed. Jeg har kedt ham siden han var helt lille og er tit kommet forbi hvor han stod. Efter at min anden hest Dewalt måtte aflives Januar 2014, har der bare været så tomt. Pludselig kom der en stor mulighed og Amigo kom på banen. Amigo købte jeg den 1 marts. 2014. 21.Aug.2014: Amigo blev kastereret. Tricks: Kysse. Smile.
Annonce