{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Islænder Ganti fra Kjeldsig <3

Stem fair :-)

New Forest Arjan

Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
2005
Fødselsår:
2007
Højde:
Han er omkring 138 cm
Højde:
145
Temperament:
Han har et super temperament, han er stille og rolig :-) han er så cool, ikke bare for noget! Han elsker at bliver nusset med :-)
Temperament:
Opmærksom men er total cool og ikke bange for noget.
Gangarter:
Han er 4-gænger med god trav :-) Han er dog ikke tølt trænet endnu :-)
Gangarter:
Tre gode gangarter:-)
Stævner:
Ingen :-)
Stævner:
HYOR: 1. Nov 2014: LD2 til 62.39% 2. Nov 2014: LE med 8 fejl FAVR: 20. Dec 2014: LE med 4fejl, LD 0 fejl og fin en sløjfe med hjem.
Stamtavle:
Far: Hrímfaxi fra Tøndborg Farfar: Stefnir fra Grænuhlío Farmor: Skuld fra Skálakoti Mor: Lubba fra Kjeldsig Morfar: Pjassi fra Kirkjubæ Mormor: Birta fra Bøgeløkken
Stamtavle:
Mor : Beauty Britt NF 1872 Far : Vognm. Akrobat RNF 181 Morfar : Anydale Martien NFH 95
Køn:
Meget smuk Vallak ;-) <3
Køn:
Vallak
Bemærkninger:
Jeg fik min dejlige ismule Ganti den 6/8-2014, jeg byttede ham med min gammel ismule Glæsir da mig og Glæsir bare ikke passede sammen. Ganti er en super sød, rorlig, og cool hest. Han er en gudesmuk 9 årigs vallak :-) Født 23-06-2005, han er palomino med hvid snip på mulen :-) Han kommer altid når jeg kalder på ham, og han ELSKER at blive nusset og snakket med! <3 Han var ikke vært riddet så meget der jeg købet ham, men han tager alt ridning pænt og han syntes det er så sjovt og dejligt at blive redet på :-) Han er super cool på tur, han går bare og er ikke bange for noget :-) Og jeg kan både tage på tur med ham alene og med andre :-) Ganti følger mig alle steder jeg går!<3 Alt i alt er han en super fantastisk ismule som jeg glæder mig til at få rigtig mange gode år sammen med!<3 - Ganti betyder spilopmager :-D Men det kan man nu ikke sige han er!<3 20/09-2014 Red vi vores første tur sammen alene og vi red på stranden, mor og mormor gik med :-) Ganti var super cool, hoppede eller blev ikke bange for noget heller ikke på stranden. Man kunne mærke på ham at han bare elskede at være på tur :-) Det var første gang Ganti var på stranden <3 ...Du har en. . . . . . . . .plads i mit. . . .Hjerte, en plads. . . .fyldt med både. .glæde & smerte, den del kan du aldrig. tag fra mig, heller ikke hvis nogen anden. skulle få dig nej, dig kommer jeg aldrig. .til at glemme, i mit hjerte skal jeg dig. . .gemme, i et hemmeligt sted vil du. . . . . . altid findes for d er en pony. . . . . .jeg altid vil mindes, tro det . . . . . . . . . .eller ej, j kommer altid. . . . . . . . . . . . . . . . .til at elske. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Dig . . . . . . . . . . . . . . Jeg elsker dig Ganti :-*<33
Bemærkninger:
Vi har kun haft Arjan i lidt over en uge men han har bare taget hele familien med storm:-) Han er simpelthen bare den største hyggefis/nussehoved og så tager han bare alt hvad vi byder ham med ophøjet ro. Så er ikke i tvivl om at Arjan og min datter Sara får mange gode timer sammen.
Annonce