{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Shetlænder Nanna

Stem på min hest!

Anden særlig race Carfax

????
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
1998
Fødselsår:
2005
Højde:
det ved jeg ikke for er lang tid siden hun er blevet målt så jeg kan ikke huske det, men ca. 85-95 cm.
Højde:
145
Temperament:
meget rolig og bliver meget sjælent forskræket men er stadig opmærkesom.
Temperament:
Han har sådan et skønt temperament, han er normalt rolig og glad både i spring og dressur, dog mest dressur
Gangarter:
langt under midel for hun er jo trosalt kun en hygge pony, så da vi købt hende betød det ikke så meget .
Gangarter:
3 skønne gangarter, traven over middel, skridten kan der godt være lidt bøvl med takten, og hans galop er over middel hvis man lige for det frem ;)
Stævner:
har redet noglen enktele sløjfe spring og har redetedet meget dresur. jeg er aldrig blevet klub mester ikke i spring eller dressur. ha vundet tre 1.st plasser og ingen anden eller tredje, har dog mange trøste præmer jeg troer jeg har 7...8... eller 9 og har to sløjfe spring. mem hved vi har startet på: greve, strøgaarden og ishøj.
Stævner:
Stutsborg spring stævne 60 cm i februar 2014 Stutsborg dressur stævne LC2 i marts 2015 Stutsborg spring 70 cm 5 Juni 2014 dressur stævne LC2 4 Juni 2014 Stutsborg ridelejr dressur stævne LC3 2014 Stutsborg ridelejr spring stævne 80 cm 2014 Stutsborg klubmesterskabstævne dressur LC3 2014 Stutsborg Klubmesterskabstævne spring 70 cm 2014 stutsborg klubmesterskab dressur lb2 2015 3 plads stutsborg Febuar stævne dressur lb2 2016
Stamtavle:
det ved jeg ikke noget om for det er meget længe siden vi fik hende.
Stamtavle:
Ingen
Køn:
en rigtig nuttet hoppe, men vil godt besteme vis hun for mulighed på folden.
Køn:
Vallak :)
Bemærkninger:
det ved jeg ikke Nanna bruger vi mest som maskot, men vi beholder hende. hun er traler vandt og er ofte med vi den anden er utålmodi. hun er super sød på stald gangen og vil gerne nusse, hun er ikke så meget for at stå alene i for lang tid. hun vrikker højest med et øre når vi græser, hun er super at ride en god lille hygge pony.
Bemærkninger:
Jeg har haft halvpart på Carfax eller kaffe som jeg nu kalder ham i et halvt år, han har været så dejlig og så skøn. Han er lærer nem, og elsker at arbejde ude på ridebanen. Carfax har altid været en god dressur pony og vi vandt også det første dressur stævne vi var til, men han har ikke altid været så god til at springe. Vi er nu kommet rigtig langt og Carfax gør det så godt, jeg mangler stadig det sidste teknik på ham men jeg tror at vi kan komme rigtig langt. Inde i boksen er han så dejlig, han er glad og han elsker at lærer nye tricks. Det jeg også elsker ved Carfax er at han er super nuttet i stalden, men når ha først kommer ud på banen og går ser han så fornem ud. <3 Jeg elsker ham og det vil jeg altid gøre <3 <3 <3 Carfax er den bedste i hele verden!! <3 10/7 2014 Carfax og jeg er nu kommet hjem fra ride lejr igår, han har været rigtig dygtig. <3 Vi har rykket os meget for nogle få mådneder siden red vi 60 cm stævne hvor han refuserede hele tiden, nu har vi sprunget en meter, og redet 80 cm bane fejlfrit. Han er rigtig dejlig både ude på banen og inde i boksen, han er verdens bedste! <3 <3
Annonce