{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest Flicka

Fjordhest Birkens Hailey

Stem på min søde og smukke pony <3
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
2004
Fødselsår:
2006
Højde:
Ca 142 cm høj :-)
Højde:
144 cm i stang
Temperament:
Flicka er stille og rolig, hun kan selvfølgelig godt have dage hvor der er en masse energi, og hvor hun er lidt tændt, men hun er ikke ponyen der hopper og er bange. Fold: Hun er super nem at håndtere på fold, følger en hvor man går, og kommer altid hen og snakker. Stald: Flicka er rigtig nem at håndtere i stalden, hun er meget nysgerrig og skal gerne snuse til alle ting, og puffe lidt til dem, men ikke de store unoder, hun står altid pænt. Ridebane: Flicka er super nem at håndtere på ridebanen, vi havde dog nogle unoder i starten, med at løbe ud for banen, men dem har vi slet ikke flere af. Tur: Flicka elsker en tur på marken, hun er ikke bange for noget, dog når vi skal hjem ad knever det lidt med at skal stå stille, men det træner vi, og det bliver bedre dag for dag.
Temperament:
Hailey er en utrolig rar pony som elsker at blive nusset om. På banen er hun en meget frisk pony som elsker at prøve nye ting. Hun er også en meget lære nem pony som giver alle nye ting en chance
Gangarter:
Skridt - over middel Trav - middel Galop - middel
Gangarter:
I skridt er hun frisk og søger selv ned til biddet. I trav er hun også meget frem ad gående og meget opmærksom på hvad der sker rundt omkring. Hun søger også selv ned til biddet og med lidt benarbejde er det rigtig godt. I galop har hun en lidt usikker balance da hun ikke er redet så meget. Men det er bare øvelse der skal til.
Stævner:
13-08-2014 Sløjfestævne i Mejlby rideklub - 71,11% 16-11-2014 Harridslev Jubilæumstævne LD1 - 68,620% - 1 plads og LD2 i samme klasse - 68,340% -2 plads 15-02-2015 Internt klubstævne i Harridslev rideklub LD2 - 68,09 - 1 plads LC1 - 64,60 - 2 plads 06-06-2015 Land og fritid cup afd 1 Harridslev rideklub LD2 LC 1 19-09-2015 Land og fritid cup afd 2 Harridslev rideklub LD2 LC1 05-12-2015 Julestævne i Harridslev rideklub B3 40 cm 4 fejl
Stævner:
Ingen stævner endu.
Stamtavle:
Appel Halsnæs FJH-S 701
Stamtavle:
Far: Fjordens Marcus Mor:Birkens Juvel Morfar:Valdar Halsnæs
Køn:
Hoppe.
Køn:
Hoppe
Bemærkninger:
Flicka er en pony med et dejligt sind hun skal dog prøve sin rytter af et par gange, men derefter er der ingen ting. Flicka er 100% trafiksikker, hun er ikke bange for diverse ting, dog kan hun godt kigge, men det er også det. Jeg har en masse der skal læres på Flicka og vi er allerede i fuld gang med træning selvfølgelig har hun fridage, og dage hvor vi bare hygger med en gåtur. Jeghar ikke redet på Flicka i så lang tid, men jeg kan allerede mærke at vi er ved at bygge et godt forhold op til hinanden :-).
Bemærkninger:
Hailey er en meget nysgerrig pony som. Vil gøre alt for sin rytter. Hun er meget lærenem og tager tingene i stiv arm. Hailey har været kåret og endte med 8 i helhed.
Annonce