{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hollandsk Sportspony Hemgaarde Shiva

Stem på Shiva, hun er noget af en særling - ligesom mig :-P <3

Hollandsk Sportspony Phebie

stem på Phebie, hun er bare dejlig, og elsker alle mennesker
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
1996
Fødselsår:
1997
Højde:
140 cm
Højde:
hun er 2 cm fra at være en hest, hun blev målt som hest i starten men ved anden måling fandt de ud af hun var 1.48
Temperament:
Rigtig hysterisk, men det er til at styre:-)
Temperament:
Phebie er bare en dejlig rolig pony, som kan rides af de helt små fordi hun ikke ridder så stærkt
Gangarter:
middel
Gangarter:
Skridt: meget roligt, ikke det helt vilde Trav: roligt men kan dog ride stærkt Gallop: hun elsker at galloperer
Stævner:
Klubmesterskab 30/9-14 Spring: LC** (75cm) - 2. Plads
Stævner:
Vi red vores første stævne sammen søndag D.25-05-14 hvor vi red lc 2 i dressur vi fik 62,39%. NYT! den 7-09-14 red vi lc 2 igen! vi red 60,6% men Phebie var bare monster dygtig, hun var rolig og koncentreret næste gang gør vi det bare endnu bedre!
Stamtavle:
Ukendt
Stamtavle:
Kender jeg ikke
Køn:
Hoppe
Køn:
Hoppe
Bemærkninger:
Jeg fik hende D.23. Marts 2012 Jeg har startet en del springstævner på hende og nogle få dressurstævner:-) dressuren går vi ikke så højt op i, men rider lidt til daglig;-)
Bemærkninger:
Phebie er en pony der ikke kan finde på at gøre en flue fortræd.. Phebie har ingen problemer med at stå alene eller ride alene på ridebane. Det er min ridelærer der ejer hende, så det vil sige hun er rideskole hest :) Når man møder phebie første gang kan man ikke undgå at blive forelsket i hende, hun har det der specielle glimt i øjet. Phebie bliver hurtigt ens bedsteven da hun er en meget omsorgsfuld og kærlig hest. OBS: ligenu ridder jeg ikke Phebie pga. et sadelsår, så jeg ridder ligenu en fjordhest. Men Phebie bliver stadig forkælet og jeg venter bare på hun kan blive klar igen Oplevelser: Phebie er bare en fantastisk pony, selvom hun har enorm dårlig kondi (hehe). Vi har haft sprunget 50 cm. Og 2 stævner er det da også blevet til :) OBS: Phebie og jeg ridder igen dog med ponypude (savner en normal sadel). I februar måned har Phebie og jeg 1 års dag faktisk den 27 februar (yaaay). NYT: Jeg er blevet nød til at stoppe på Phebie. Phebie blev syg og jeg kunne ikke ride hende i et halvt år, jeg er begyndte at ride en lille 5 års hoppe, som nu er blevet 6, og Jeg er faldet pladask for hende, og har hjulpet med at træne hende op, og hun kan blive en fin lille dressur pony. Så for st gøre en lang forklaring kort, jeg rider ikke Phebie mere, og kommer nok ikke til det igen. Men jeg skridter selvfølgelig lidt på hende, men hun er stadig syg, så nu er hun blevet en hygge pony hos mig. NYT: Phebie er gået på pension, og har sommeren ud til at få det bedre, hvis ikke så må vi desværre sige farvel til hende. Det gør mig selvfølgelig enormt ked af det, men jeg ved at hun kommer til st være et sted uden smerter... Jeg har så mange minder på phebie, og hun vil ALTID være min bedste ven... Jeg har en fast passe dag (torsdag hvor jeg rider på min nye part Fiona) og der bliver hun forkælet i hoved og R*v... Så det er meget rart at jeg stadig har en dag med hende hvor hun bare er "min" Nyt... Phebie tog afsted mod de evige græsmarker tirsdag den 26 Juli 2016....jeg savner hende enormt meget, men smiler bare stolt over alt det jeg opnåede med hende... I hjertet gemt men aldrig glemt! Rip min bedste ven, jeg elsker dig mere end du aner, og jeg er så stolt over dig.
Annonce