{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Welsh Pony (sec B) Bjerregårds felix (solgt)

stem med hjertet vil bare have det sjovt

Anden særlig race Force Machure

Vallak mod vallak.. "Stor" mod lille ??
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Fødselsår:
2002
Fødselsår:
1997
Højde:
124 cm en perfekt højde til mig gjord 85 cm gjord 100 cm hut pony+shetland grime pony+shetland hovedtøj shetland
Højde:
156 cm
Temperament:
rolig dreng den bedste pony kan dog tændes på en springbane men elsker ham stadig
Temperament:
Ret varm på tur, men på banen tager han det for det meste afslappet, undtagen når han får lov at springe og til stævner :-)
Gangarter:
skridt over høj trav over høj galop over høj skridt rolig trav rolig galop rolig slår lidt med hovedet de er taktfaste
Gangarter:
Skridt: Middel Trav: Middel, kan dog godt vise en flot fri trav hvis det passer ham. Galop: God, rigtig blød og lækker.
Stævner:
kommer la* vandt med 12 fejl la** udgået lb* ca 4 fejl la** vandt med 0 fejl ikast rideklub lc 4 fejl metode bo lb** 0 fejl metode bo silkeborg lb* hoved 0 fejl om spr 0 fejl i tiden 22 og en første plads lb** hoved 0 fejl om spr 0 fejl i tiden 24 eller 23 og en 3 plads super ponyen felix
Stævner:
Dressur: LB, han kan være lidt svær at ride, men med en dygtig rytter kan han rigtig mange øvelser.. Spring: LD/LC, han elsker at springe, men da jeg ikke kan med min ryg springes han af part.. Har sprunget 135 cm i træning og 150 cm i løs spring..
Stamtavle:
Far: * schiwago Mor: * Bjerregårds Sheila
Stamtavle:
Far: Pedersborgs Pickwick (connemare) Farfar: Tootle U (connemare) Morfar: Balzac (DV)
Køn:
meget dejlig rolig og venlig vallak navn: Felix farve: brun alder: 12 år blis: liner lidt en heste sko snip: nej har han ikke sok: ja har han kan ikke lige huske om han har aftegn på alle fire ben stjerne: nej har han ikke Felix er en dejlig pony og alle de ting han har gør ham bare endnu smukkere
Køn:
vallak
Bemærkninger:
han er en pony med stort sind felix er en sød pony røg dog af idag da felix stoppede på blå planker s sø sød søde søde f søde fe søde fel søde feli søde felix søde fel søde fe søde f søde sød sø s jeg stjæler et j jeg køber et e jeg finder et g jeg købte jo et e jeg kopier et l jeg ridder for et s jeg elsker dig for et k jeg hopper for et e jeg bliver slikket på for et r jeg sadler op for et d jeg synger for et i jeg finder endnu et g alt dette vil bare sige at jeg elsker dig du slikker på alt og prøver at åbne alt du er min sjæleven den bedste ven for livet og jeg elsker dig ubeskriveligt meget så hop ikke ud af mit hjerte og sjæl KAN IKKE LEVE UDEN MIN PONY OMKRING MIG super sød pony elsker den helt vild min pony er min sjæle ven vi kan aldrig skilles ad jeg ville elske dig i modgang og medgang nutid og datid forevigt og altid min sjæl er din og din sjæl er min jeg elsker dig uanset om du går fra mig så har jeg dig i hjertet gemt i et hjemligt sted i min sjæl jeg elsker dig Felix <3 du vil altid være ved min side uanset vad <3 er så stold af min pony han sprang over den blå planke idag(: min dejlige elskede pony felix er den beste ven første gang jeg så Felix blev jeg helt forelsket i ham og jeg vidste at jeg ikke kunne leve uden ham <3 A aller bedste pony B bedorne pony C charme pony D dejlig pony E elsket pony F fold pony G glad pony H heldig pony I is pony J jagt pony K kele pony L lækker pony M mad pony N nusse pony O ordelig pony P putte pony Q quiz pony R rode pony S sød pony T tigge pony U ude pony V venne pony X x-sød pony Y yndlings pony Z zzzzz pony Æ ærlig pony Ø ønske pony Å å pony min ponze har et stort sind i hele livet han vil ikke gøre nogle ondt jeg elsker at ride på min pony fordi han er så sød og han er rolig og god at ride på lav og middel skal forbydes for min lille fellemand han er sød og rar mod alle altid har han været den bedste men hved at vise stor mod over de farlige spring førte han mig til sejer igår :)
Bemærkninger:
Det er 4 år siden jeg solgte Force.. og jeg ved godt at han ikke rides korrekt, men jeg har heldigvis lært en del siden :-) Hans fulde navn er Dyrekærgårds Force Machure.. Force er min lille nussegris, som jeg har haft 2 år nu. Han er 8 år, og en lidt sær hest:-) men han har en stor personlighed som alle falder for :-) han er 100% kold i trafik, toge, fly og helicoptere rør ham heller ikke. Flyvende plastik og lignende har vi kun skuldertræk til overs for. Men træ stubbe er hovedløse træer der æder heste og ænder er dræber dyr med hugtænder ;-) Før Force havde jeg holdt 7 års pause fra min sidste hest og i starten var jeg nervøs og ude af form, men nu har vi fået opbygget et godt vendskab og slipper jeg ham løs på banen følger han mig også hvis jeg løber over spring :-) 24/8 -05 fik Force desværre konstateret astmatisk bronkitis/allergi. Han er på medicin og skåne ridning, men håber han kommer til at kunne rides normalt igen. 12/7-06 Force er for tiden helt hoste fri og bliver redet normalt :-) jeg har nu haft ham i lidt over 3 år og han er simpelthen min soul mate og bedste ven ;-) 5/11-06: står desværre i den situation at jeg ikke har tid til 2 heste mere, derfor er Force sat til salg.. Han er heldigvis helt fri for sin allergi og den burde på ingen måde give ham problemer ridemæssigt. 10/11-06 Force er idag blevet solgt.. han bestod dyrelægetjek uden anmærkninger.. hans astma er åbenbart forsvundet :-/ håber i tager godt imod ham hvis ny ejer sætter ham ind..
Annonce