{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Welsh Pony (sec B) Bjerregårds felix (solgt)

i skal stemme på min hest ellers bliver jeg sur på jer

Anden særlig race Samson * Solgt )': * SAVNET

Samson er verdens bedste pony
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
2002
Fødselsår:
2001
Højde:
124 cm en perfekt højde til mig gjord 85 cm gjord 100 cm hut pony+shetland grime pony+shetland hovedtøj shetland
Højde:
Vi har målt ham han er ca 139 cm i følge Drf go så han er en stor 2er ;) (han havde sko)
Temperament:
rolig dreng den bedste pony kan dog tændes på en springbane men elsker ham stadig
Temperament:
Samson har et perfekt roligt temperament. Super til ryttere med en dårlig start med en sur agressiv og vild pony. Dressur: Nogle nemme øvelser kan han. Han tager det stille og roligt når jeg er meget nervøs. Ham er den bedste. Starter ikke dressur (i hvert fald ikke mig går ikke op i dressuren). Spring: Samson kan give den gas hvis rytteren er med på det! Han gør alt for ikke at rage ned eller bremse. Han er meget følsom i farten så man skal have stabilt tempo og balance før man rider mod springet. Til træning har vi sprunget 80/90 og det var så fedt! Selv med et lille kryds springer han med forbenede som om han springer 80 (dejlig følelse som betyder at han er 101% til at stole på!). Spring Stævner: Hvis man laver rosenknupper så ved han at nu giver vi den gas! Han laver ingen fejl hvis man sætter fokus. Omspring: Bare tænk på at nu giver vi den gas så sker det. Vi laver ikke pony vendinger hvis der er fugt for så kan jeg ikke være sikker på at komme banen igennem. Dressur stævner: Det starter vi/jeg ikke fordi jeg/vi ikke har interessen Fold: Samson går på græs fold fra kl 9-15 tidligere hvis der er undervisning hvis nogle af de andre kommer for tæt på Candy så får de en ordenlig en på sinkadusen. Ride ture: Hvad kan jeg mere sige end Samson er den bedste Stup mark: Har ikke prøvet Skifte galop: Vi arbejder stadig i dressur hvor han laver det om til kontra i stedet for rigtig. I spring gør han det blidt uden rytteren mærker det. Grunden til at det bliver fejl er 110% rytterfejl.
Gangarter:
skridt over høj trav over høj galop over høj skridt rolig trav rolig galop rolig slår lidt med hovedet de er taktfaste
Gangarter:
Skridt: Samson tror han har frikvarter så han skridter i slow. Så der giver jeg ham middel. Trav: Svær at få til bidet og han kan ikke "løbe afsted" så jeg giver ham en lille høj. Galop: Han traver på bagbenene (1000% rytterfejl) men det er meget behalig han er meget nem at sidde på og er nem at få frem Jorde: Det kan han ikke (fordi jeg er en kylling og fordi han falder over sine ben xD)
Stævner:
kommer la* vandt med 12 fejl la** udgået lb* ca 4 fejl la** vandt med 0 fejl ikast rideklub lc 4 fejl metode bo lb** 0 fejl metode bo silkeborg lb* hoved 0 fejl om spr 0 fejl i tiden 22 og en første plads lb** hoved 0 fejl om spr 0 fejl i tiden 24 eller 23 og en 3 plads super ponyen felix
Stævner:
-----------------------2014------------------------ MRR sommerstævne LE Tid ...80,72 fejl.....4. LD 1 plads. tid....71,94 fejl......0 omspringtid......27,81 fejl........ 0 rytter Anne Katrine MRR efterårsstævne LE han var bange dommer torn 12 fejl tid 73.47 men kom banen igennem og det er jeg stolt af ;) rytter Anne Katrine LD tid ...54.59 fejl.......0 Omspringtid 24.41 0 fejl 1 plads rytter Anne Katrine MRR julestævne LE kostumespring 53.73 fejl 0. Omspring fejl bane og faldt af da jeg tog sidste spring. Rytter Anne Katrine LD tid 55.53 fejl 0. Omspring 0 fejl tid 26.03 rytter Anne Katrine
Stamtavle:
Far: * schiwago Mor: * Bjerregårds Sheila
Stamtavle:
Ukendte forældre og besteforældre Grøn hestepas (Krydsning/Cross-breed) I hans sundhedsbog står der New forest hans anden race er Krydsning/Cross-breed hvis det er en race :-0 så New forest og welsh i sig :)
Køn:
meget dejlig rolig og venlig vallak navn: Felix farve: brun alder: 12 år blis: liner lidt en heste sko snip: nej har han ikke sok: ja har han kan ikke lige huske om han har aftegn på alle fire ben stjerne: nej har han ikke Felix er en dejlig pony og alle de ting han har gør ham bare endnu smukkere
Køn:
Verdens skønneste og smukkeste vallak. Ingen afkom før kan blev kastreret (efter hvad jeg ved) Og jeg ved ikke hvornår han blev kastreret.
Bemærkninger:
han er en pony med stort sind felix er en sød pony røg dog af idag da felix stoppede på blå planker s sø sød søde søde f søde fe søde fel søde feli søde felix søde fel søde fe søde f søde sød sø s jeg stjæler et j jeg køber et e jeg finder et g jeg købte jo et e jeg kopier et l jeg ridder for et s jeg elsker dig for et k jeg hopper for et e jeg bliver slikket på for et r jeg sadler op for et d jeg synger for et i jeg finder endnu et g alt dette vil bare sige at jeg elsker dig du slikker på alt og prøver at åbne alt du er min sjæleven den bedste ven for livet og jeg elsker dig ubeskriveligt meget så hop ikke ud af mit hjerte og sjæl KAN IKKE LEVE UDEN MIN PONY OMKRING MIG super sød pony elsker den helt vild min pony er min sjæle ven vi kan aldrig skilles ad jeg ville elske dig i modgang og medgang nutid og datid forevigt og altid min sjæl er din og din sjæl er min jeg elsker dig uanset om du går fra mig så har jeg dig i hjertet gemt i et hjemligt sted i min sjæl jeg elsker dig Felix <3 du vil altid være ved min side uanset vad <3 er så stold af min pony han sprang over den blå planke idag(: min dejlige elskede pony felix er den beste ven første gang jeg så Felix blev jeg helt forelsket i ham og jeg vidste at jeg ikke kunne leve uden ham <3 A aller bedste pony B bedorne pony C charme pony D dejlig pony E elsket pony F fold pony G glad pony H heldig pony I is pony J jagt pony K kele pony L lækker pony M mad pony N nusse pony O ordelig pony P putte pony Q quiz pony R rode pony S sød pony T tigge pony U ude pony V venne pony X x-sød pony Y yndlings pony Z zzzzz pony Æ ærlig pony Ø ønske pony Å å pony min ponze har et stort sind i hele livet han vil ikke gøre nogle ondt jeg elsker at ride på min pony fordi han er så sød og han er rolig og god at ride på lav og middel skal forbydes for min lille fellemand han er sød og rar mod alle altid har han været den bedste men hved at vise stor mod over de farlige spring førte han mig til sejer igår :)
Bemærkninger:
YOU ARE MY NUMBER ONE! Springer som en stjerne og kan springe 110! Er meget stolt af ham <3 <3. Med hans tidl ejer sprang han mb og havde altid en roset med hjem:-) Info fra hestepas: Farve: rød Hoved: gennemløbende stjerneblis ender kødfarvet ind i højre næsebor, hvirvel under niviveau på midtlinie. venstre forben: kode højre forben: ingen aftegn venstre bagben: kronrand fortil højre bagben: ingen aftegn krop: meleret plet højre baglår andre kendetegn: ingen aftegn Registrerings nummer: 208333200108168 fødelsdato: 28-04-2001 TUSIND TAK SAMSON DU HAR GJORT LIVET TIL EN GAVE FOR MIG <3 elsker min pus vi springer nu 90 til træning og mit ønske er at det en dag bliver til 100 cm <3 Samson blev solgt til Alberte den 2 april 2015 kl 12.00 de kom og vi tog de sidste billeder kl 11.00. Han får det fantastisk og kom til at bo i løsdrift. Og hun vil hygge ride med ham som han jo er god til. DU ER SÅ SØD SAMSON OG VIL ALTID VÆRE SAVNET. Alberte var/er 10 år. Samson var super men vrinskede ekstremt efter Candy.
Annonce