{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Islænder Elva fra Langtved

Stem hvis du lyster :)

Anden særlig race Chantelle

Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
2004
Fødselsår:
1999
Højde:
Ca. 135 cm
Højde:
Sidst målt af ponymåler som 6 års, her blev hun målt til 1,49 med sko. Er dog ikke helt sikker på det stadig holder.....
Temperament:
Elva er en rigtig dame :): Hun er en hest med sine egne meninger, og en tålmodighed på størrelse med en regnorm :). Hun har til gængæld det sødeste sind, og kunne ALDRIG finde på at bide, sparke, stikke af osv. Når man henter hende på folden kommer hun altid løbende, og venter bare på at komme afsted. Når man nusser med hende, er hun forsigtig og meget nysgerrig.
Temperament:
Rigtig dejligt, hun er altid nem at have med at gøre, super sød og et rigtigt nussehoved. Hun er altid glad når man kommer og elsker at arbejde, dog vil hun gerne selv bestemme hvad hun skal lave og hvordan det skal gøres. Hun er en rigtig dame med masser af vilje og gåpåmod. :)
Gangarter:
Elva er en rigtig 5-gænger hvor "langsom" ikke er det ord som ligger tættest på hende. Men vi har nu fået ren tölt og begynder at få holdning i alle gangarter.
Gangarter:
En stor rummelig skridt med god overtrædning, en fin trav med et godt sving og en udmærket galop.
Stævner:
hun har været til 1 følkåring med en af hendes føl, med hendes gamle ejer. Og med mig har hun: DAGFARI's FORÅRSSTÆVNE 2015 - T7 (3.9 i gennemsnit) - AL4 lydighed (4.6 i gennemsnit) KLAUFI's FORÅRSSTÆVNE 2015 - 4.5 (3,5 i gennemsnit) Dommer 1: Tölt: 2 Trav: 4 Skridt: 4,5 Galop: 3.5 Dommer 2 Tölt: 2,5 Trav: 3,5 Skridt: 4,5 Galop: 3,5 - HILDINGURS MICROSTÆVNE 2015 - DYRDILMYRIS KLUBMESTERSKAB 2015 - KLAUFIS EFTERÅRSSTÆVNE 2015 - KLAUFIS FORÅRSSTÆVNE 2016 - DET SJÆLLANDSKE UNGDOMSSTÆVNE 2016 - ET LILLE HYGGESTÆVNE PÅ ATTEMOSEGAARD
Stævner:
En del dressurstævner for pony da hun var ung. Bedste resultat er dog La 4 i procentridningsklasse for hest men ca. 64% og en 3. plads. Hun har også startet en del springstævner med Rikke, desværre faldt hun for aldersgrænsen, men de nåede da at starte optil LA med placeringer og havde næsten altid sløjfer med hjem.
Stamtavle:
F: Sólfari fra Langtved FF: Hljómur fra Brún FM: Elding fra Akureyri FFF: Höldur fra Brún FFM: Ósk fra Brún FMF: Gassi fra Vorsabæ II FMM: Dögg fra Akureyri M: Ugla fra Kjarri MF: Léttir fra Saudárkróki MM: Rjód fra Kirkjubæ MFF: Pattur fra Kirkjubæ MFM: Hrafnkatla fra Saudárkróki MMF: Angi fra Laugarvatni MMM: Sara fra Kirkjubæ
Stamtavle:
ingen
Køn:
Verdens skønneste hoppe.
Køn:
hoppe
Bemærkninger:
Elva er bare så skøn, og hun har en helt fantastisk personlighed. Vi købte hende d. 24/10-2014 og dagen efter kl. 13 kom hun til gården, iiihhhhh hvor var jeg lykkelig <3 Det gik super fint med at få hende ind i flokken, og wow hun ser altså lækker ud i tölt med højt løftet hoved.
Bemærkninger:
Super dejlig hoppe, har haft hende siden hun var 3 og hun skal blive hos mig resten af sine dage. Hun har en rigtig dejlig personlighed der passer rigtig godt til mig, hun er en bestemt dame, med en masse selvtillid og hun ved lige præcist hvad hun vil og ikke vil, men når det er noget hun har lyst til giver hun sig altid 120 %. Selvom hun ikke er så stor og ikke har gangarter til 10taller, prøver hun altid sit bedste og elsker at lære nye øvelser, så hun giver mig stadig masser af udfordring og masser af gode oplevelser. :)
Annonce