{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Traver Walkabout

Stem med hjertet

Traver Julia

stem på en travhest der kan gå fantastisk dressur
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
2011
Fødselsår:
2001
Højde:
Da Walkabout kun er 1 år gammel,har jeg ikke taget mål på hende,da hun jo vil vokse meget endnu
Højde:
160 cm.
Temperament:
Hendes temperament er lidt specielt ,hun har helt klart sin egne meninger,meget bestemt,og noget sur, men alligevel kam hun godt synes det er rart at blive nusset om.
Temperament:
Rolig og venlig.
Gangarter:
skridt,trav og galop
Gangarter:
Skridt: vil tro det er middel Trav: middel/ over middel, svær at sidde på, men der er ret store bevægelser. Galop: vil tro det er middel/under middel, der er intet rygsving
Stævner:
ingen endnu,men forhåbentlig skal hun løbe travløb når hun bliver 3 år,altså hvis alt går vel
Stævner:
Ingen endnu, men det kommer nok.
Stamtavle:
Far : Great Challenger / Conway Hall Mor : Norma Jean / Speedy Herve
Stamtavle:
far: my Nevel Mor: Odessa hegnstrup Morfar:Arnies victory
Køn:
Hoppe
Køn:
Hoppe
Bemærkninger:
Walkabout er en sort brun trav Hoppe født den 25 april 2011,og det var det dejligste vejr den dag hun kom til verden. Det første hun gjorde da hun kom på fold,da hun var 5 timer gammel,var at stikke af for sin mor,og rigtig drille hende. Derfor fik hun navnet Walkabout,fordi i filmen crodille dundee ,går mike på strejf ,og det kalder han at gå på Walkabout,derfor hedder hun det. Hun er en meget bestemt dame,som gerne vil bestemme det hele selv,men den går jo ikke. Jeg håber hun bliver mere sød med tiden,og det tror jeg da hun vil,hun skal jo bare prøve grænser nu...Walkabout har nu være til tilkøring,kom hjem i dag den 28 Maj,så nu skal hun bare gå og hygge sig til efteråret. 9-9-12 Walkabout er kommet til vores træner,han skal køre stille og roligt med hende,til hun er blevet helt fortrolig med sele og vogn. Vi får hende hjem igen når træner mener vi selv kan køre med hende. Regner med det bliver om en god måneds tid,også skal hun bare grund trænes,og holdes lidt ved lige. Ikke noget vildt,hun skal bare hygge sig og synes det er sjovt at blive kørt. Først til næste efterår går vi rigtig i gang med træning... Den 9-10-12 er Walkabout nu kommet hjem igen,så nu skal vi selv til at træne hende stille og roligt,bare et par gange om ugen,også får hun nok helt fri i Januar og Feb. Og derefter går vi rigtig i gang med grund træning.
Bemærkninger:
Super dejlig hest, der er nem at omgås. Ingen staldfejl. Desuden er hun rigtig nem at
Annonce