{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Moonjam

Kærlighed til heste elskere <3

Lipizzaner Canissa XXV

Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
2001
Fødselsår:
1996
Højde:
151 cm
Højde:
Canissa er en 165cm i stang.
Temperament:
Meget glad og frisk som dagen er lang. Dejlig at være omkring og kunne aldrig gøre en flue fortræd.
Temperament:
Canissa er den dejligste hest og har det bedste temperament. Hun er ret nysgerrig og kigger en del men det ikke så vørst så hun kan koncentrere sig samtid :-) Hun vrinsker altid når jeg kommer og henter hende på folden og så elsker hun virkelig at kæle.
Gangarter:
Skridt: Han tager meget lange hurtige skridt og svinger hovedet fra side til side imens han går. Trav: Meget energisk men meget svær at sidde nedsidning på. Galop: Han ha den dejligtse gallop. Rigtig lange dejlige skridt. Måske et lidt for hurtigt tempo men de sker der jo intet ved ;)
Gangarter:
Hendes skridt er rigtig dejlig. Trav, store skridt og bare perfekt - jeg har aldrig prøvet så god en trav i hele mit rideliv og den er bare så lækker! Galop - hendes galop er utroligt rumelig og så dejlig at ride, hun arbejder allerbedst i galoppen og i skoven er hun super hurtig og nem at stoppe igen.
Stævner:
Vi red stævner på Vest Skovens Rideskole, det er også der han bor. Fantastisk sted <3 Vi red blandt andet, en del dressur. Program L3
Stævner:
Vi har ikke startet nogen stævner sammen da hun kun har været redet i 3 år.
Stamtavle:
Har desværre ingen stamtavle på ham.
Stamtavle:
Opdrætter Kobilarna Lipica Far 596 MAESTOSO ALLEGRA XXII Mor 904 CANISSA XXII Morfar 90 PLUTO NAVARRA 90
Køn:
Vallak
Køn:
Hun er en smuk hoppe.
Bemærkninger:
Jeg har redet på Moonjam i næsten 2 år 3-4 gange om ugen, men er dog lige gået af ham da jeg er startet på efterskole på Bornholm. Jeg håber dog meget på at jeg kan få ham tilbage når jeg stopper på efterskolen her til sommer <3 (Mere beskrivelse kommer snart)
Bemærkninger:
Canissa er den dejligste hoppe i hele verden. Hun er den første hoppe som jeg rigtig rider, vi klikkede bare fra starten af og selvom jeg ikke har redet hende ås længe endu så arbejder hun simpelthen bare så godt sammen med mig <3 Jeg håber aldrig vi skilles selvom hun nu er ret gammel.... Vi har en lys fremtid foran os for vi har et mål sammen med en masse dressur stævner, og nogen dejlige galop ture på stranden. FLERE BILLEDER KOMMER SNART!
Annonce