{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Frieser Zafir

Stem på min hest!

Frieser Femke Maaike

Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
2007
Fødselsår:
2001
Højde:
162 ca.
Højde:
159
Temperament:
Meget roligt
Temperament:
Super cool dame, med en masse personlighed. Hun er virkelig godheden selv :-) Samarbejdsvillig på banen, og frisk i skoven. Lige som det skal være.
Gangarter:
Skridt - Meget langsom Trav - Fin og let - Middel, over middel Gallop - Stor og rumlig - Middel, over middel
Gangarter:
Gode og rummelige. Super lækker galop :-)
Stævner:
Springstævne
Stævner:
Ingen så vidt jeg ved, men måske kommer der nogle små stævner i fremtiden ;-)
Stamtavle:
Desværre ingen jeg kender til
Stamtavle:
Mor : Maaike V Mormor : Tialdha Morfar : Leffert 306. Far : Rypke 321 Farfar :Feitse 293 Farmor : Elsbet Ut De Mieden
Køn:
Vallak
Køn:
En super køn hoppe ja ;-)
Bemærkninger:
Zafir som også bliver kaldt Fir det meste af tiden er en ordentlig Basse som vi købte for omtrent et år siden! Da vi købte ham var han en lille balladebasse men intet ondt, Han skulle bare lige kende grænserne! Han blev købt som hest til min mor som også altid har redet men ikke selv haft en hest i MANGE år da hun har slidgigt og har været ude for en alvorlig ulykke hvilket gør at hun normalt ikke kan sidde på en hest i bare 2 minutter uden hun ender på sofaen det næste stykke tid.. Men da jeg jo har hest og min søster har pony længtes hun efter det og vi købte derfor en gammeldags Frieser da det er en hest med en meget rumlig og bred gang som min mor kan ride lidt... Jeg rider ham dog størstedelen af tiden og passer ham så jeg elsker ham ligeså meget som var han min egen... Han har massere krudt i sig så snart han ser et spring! men er altid til at styre af absolut alle... Han er lidt en allemands hest men ved dog godt hvem der er hvem og hvem hans ejer er!
Bemærkninger:
Femke har jeg jo kun lige fået hjem her d. 13/4-2013 :-) Så det er nok ikke så meget jeg kan skrive, men kan da skrive lidt. Jeg tog til fyn over til en ualmindelig sød familie, og kiggede på hende, og jeg var jo solgt lige med det samme. Der var ingen tvivl om, at hun skulle være min bedste ven. Femke er en super dejlig frieser hoppe, som man kun kan elske. Hun er så fantastisk både overfor mennesker, men også over for de andre heste. Femke har stået stille i en del tid, så derfor er vi kun i gang med genoptræning (hvilket også forklare de lidt ensartede billeder) .. Vi har været i skoven et par gange, hvilket virkelig har været nogle dejlige skovture, forleden dag afprøvede jeg lige hendes galop. Og hold da op :-D Sikke en dejlig galop.. Jeg er utrolig glad for hende, og ville slet ikke kunne forstille mig bare én dag uden hende. 14/10-13 Det går virkelig fremad med Femke og hendes udvikling. Hun er blevet kanon i dressuren, og man kan mærke hun virkelig elsker det. Hun er faktisk kommet så langt, så nu har jeg valgt at vi kan starte på noget dressur undervisning en gang om ugen. Satser stærkt på, at vi kan starte vores første stævne i starten af næste år :-) Femke er desværre ikke hos mig mere. Vil altid huske dig som jordens bedste hest, og er verden taknemlig for at du endte i mine hænder.
Annonce