{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Palomino DAKOTA (halvpart)

Stem på den i vil! Det ændrer ikke på min kærlighed til Dakota <3

Anden særlig race Luna (Rideskolehest) solgt

Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
1998
Fødselsår:
1992
Højde:
ca. 153 Lige en tand for stor, da jeg jo burde være ponyrytter.
Højde:
rigtig god højde 140 cm
Temperament:
Komplet idiotsikker hest. Dejlig og rolig og god som dagen er lang :-) Han finder sig i stort set alt og du kan springe en bombe ved siden af ham, og han ville knap nok vippe et øre - men han er ikke doven.
Temperament:
Hun er let at håndtere men hun kan godt blive rigtig sur og begynde at bide når man spænder gjorden. Men hun vil gøre rigtig meget for sin rytter. hun er en meget rolig pony, men man skal også huske på at hun er 23 år. Ved ik så meget da hun er rideskole hest og er solgt :(( men jeg ved nu at hun får det godt
Gangarter:
Skridt: middel Trav: middel Galop: middel
Gangarter:
Hun har en rigtig god Skridt. Hun har også en fin trav men den kan godt blive bedre. Hendes galop er rigtig god og fin men den kan blive meget bedre.
Stævner:
SJR-elevstævne LC2 58,2% = 10. plads SJR-elevstævne LC3 60,4% = 6. plads Stævner blev aldrig rigtig vores 'ting'.
Stævner:
Dato: 13/12 2014 Klub: Lykk Klasse: Lc1 Point: 157,5 63% Dato: 14/12 2014 Klub: Lykk Klasse: Svær spring (70 cm)
Stamtavle:
Farens side (Anglo araber) F: Discovery (AA) FF: Veritas (AA) FM: Design (AA) FFF: Vidot (AA) FFM: Isis D'or (AA) FMF: Unicol D'or (AA) FMM: Valeriane (AA) FMFF: Rio Negro (AA) FMFM: Coquille D'or (AA) FMMF: Matador (AA) FMMM: Cassave (AA) Morens side (Palomino) M: Bianca (Pal) MF: Attila (Pal) (Hingst hos cirkus Benneweis) MM: Goldi (Pal)
Stamtavle:
Ved ikke hendes stamtavle da hun er rideskolehest
Køn:
Vallak. Kastreret som 4-års.
Køn:
Super dejlig hoppe
Bemærkninger:
Jeg fik part på Dakota den 2. Oktober 2014! Dengang var jeg 12 år, og skulle bruge en sød og rar lærehest - og dér var Dakota den perfekte! Dakota er en rigtig god horsemanship hest! Han kan tusindvis af tricks, ejeren Ilone har lært ham dem fra jorden: -spanske skridt -stejle -neje -ryste Fra ryggen: -vinke+spanske skridt -ryste 1. April 2015 blev Dakota solgt! Han har simpelthen været den bedste lærehest, jeg kunne ønske mig, men det var nok bedst for os begge, at vi skulle skilles, så jeg kunne komme videre på en anden yngre hest med flere udfordringer.
Bemærkninger:
Hun er en dejlig pony. Hun elsker godbidder og hun ville gøre alt hvad hun kan for at få dem. Hun er meget nem at ride, men måske for nybegyndere er hun lidt stædig fordi hun ikke vil gå fremad, men hun er sød når det er en der har redet i 1 år. Hun springer rigtig godt hun kan springe ca. 75-80 cm og hun gør det med spidse øre og stor lyst. men hun er godt nok lidt doven når hun opvarmer men når hun er kommet over det første spring er hun bare klare til at springe, og kan næsten ikke stoppes igen.og jeg ville gøre alt for hende. Men hun er nem at stoppe i skridt, trav og galop man skal bare lige have redet hende nogen gange før men ved hvordan hun er. Verdens bedste pony LUNA
Annonce