{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Oldenborg Gunnihus hanna

Stem <3

Dartmoor Elide

Stem på min Elide pige <3
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
2006
Fødselsår:
1999
Højde:
Hanna er omkring 1.70 m høj, men ikke til at mærke ;)
Højde:
124, liiiiidt lille til mig, men det går nok i noget tid.
Temperament:
Hanna er en typisk Oldenborg hest: Hanna er meget tålmodig Hun har hjertet lige på det rette sted Hun er meget rolig, men når de andre heste ikke er der, kan hun godt vrinske lidt :) Hun er lige glad med biler, cykler og andre kørende ting :)
Temperament:
Elide er næsten altid glad, hun kigger på en når man går forbi folden, eller går forbi hendes boks i stalden. På ridebanen kan hun godt være en rigtigt strid dame, men man skal bare sørge for at holde hende beskæftiget, så går det hele fint. Jeg kan rigtig godt lide hendes temperament ;-)
Gangarter:
Hanna træder godt ind under sig selv i skridt og er nem at arbejde ned I traven er hun er værre laban XD Jeg kan arbejde hende ned og få hende til at gå pænt, men hun er en drillepind I galloppen er hun altid med på det femte gear.
Gangarter:
Skridt: Hendes skridt kan godt være rigtig sløv og doven, hvis man ikke driver frem på hende. Og hendes skridt er meget små. Trav: Hendes trav er rigtig fin, men nogle gange kan de godt se ud som om hun 'halv skridter', hvis man ikke driver hende fremad. Galop: I galoppen er hun rigtig strid, når man laver volter, vil hun hele tiden det modsatte af hvad rytteren vil. Hun kan sagtens løbe stærkt, og det gør hun også, næsten for stærkt.
Stævner:
Dressurstævne d. 3 maj - LC2 A = 64,58% 6 plads med rosette og en fed debut!
Stævner:
Vi har ikke startet nogle stævner endnu, men det vil vi rigtigt gerne.
Stamtavle:
Stamtavle:
Jeg kender ikke hendes stamtavle, men det gør hendes ejere :-)
Køn:
Hoppe uden stort H. Heller ikke i brunst :)
Køn:
En super dejlig hoppe.
Bemærkninger:
Jeg skulle kigge på Hanna første gang i sommerferien. Vi havde fundet hende på DBA, og tænkte at vi lige så godt kunne prøve hende. Vi kørte til Horsens og fik set på den tykke hest. Jeg skulle op og prøve at ride hende, men det gik simphelthen dårligt. Jeg kunne ikke sætte hende i galop og kunne ikke få hende til at springe ordentligt. Men jeg kunne mærke at kemien var der og besluttede mig for at prøve at være hos hende i en weekend, og ride hende hver dag. Jeg var blevet meget glad for den lille tykke hest og vi besluttede at dyrlægen skulle komme. Under dyrlæge besøget blev hun halt (grundet en sten i hoven, men det vidste jeg ikke) og var derfor ikke rengående. Jeg blev helt knust og tænkte: hvis den hest ikke er rengående, så kan vi bare gå igen. Men efter andet dyrlæge besøg var hun rengående :')))) Uden nogen fejl og mangler, blev hun kørt til Sjælland. Hun ankom og var en lille stjerne :) Hanna er 9 år Hanna er lysebrun med 4 høje sorte sokker, to hvide sokker på bagbenene. Hun har en hvid stjerne og en hvid snip :) Jeg fik Hanna d. 13 september 2014 og glæder mig til at arbejde på flere år sammen med hende :) Hun er købt som springhest :) Hun er MEGET nysgerrig ;)
Bemærkninger:
Elide er 16 år, så hun er en lille smule gammel, men det kan man godt nok ikke altid lige mærke. Når vi rider på ridebanen er hun meget, meget opmærksom på den ene ende af ridebanen, hvis man rider derned kan hun godt finde på at løbe lidt, eller springe til siden. Når vi er på tur er hun bare så sød, hun kigger selvfølgelig lidt, men det er der jo intet mærkeligt i. i stalden står hun næsten helt stille på staldgangen, nogle gange har jeg hende helt løs, uden grime eller noget, mens jeg strigler hende og nusser om hende.
Annonce