{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hollandsk Sportspony Ten Ankers Tommyhon. (Cosmo).

Stem på min pony Cosmo. Han er verdens bedste ven!❤️❤️

Anden særlig race Manzino

Stem på Manzino! Bare fordi han er den bedste ;) <3
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
2008
Fødselsår:
2001
Højde:
Han er 146 cm. Men vi regner med at han ender med at blive 148 cm. Så en stor 1'er pony:)
Højde:
Han er 147 med sko på alle fire hove.
Temperament:
Utrolig sød og rolig. Han er opmærksom men ikke nervøs. Han gør altid sit bedste og tager alt helt cool:)
Temperament:
Rolig/Opmærksom Frisk på tur, og synes nye ting er spændene(nogle gange en smule farlige??) Kunne aldrig finde på at stikke af!??
Gangarter:
Han har 3 super gode og behagelige gangarter og de er simpelthen så dejlige at sidde i. Man skal dog være opmærksom på at man skal forberede ham til at dreje i god tid. Skridt: Dejlig, Blød og Rummelig. Trav: Dejlig, Frisk og Behagelig. Galop: Frisk, dejlig og Rummelig.
Gangarter:
Han har store bevægelser og tager lange skridt. Skridt: rolig og afslappet Trav: Fine bevægelser- middel tempo, lidt svær at sidde ned i Gallop: energisk, og hurtig- nem at sidde i (behagelig)
Stævner:
Ingen endu da jeg lige har fået ham, men der skal nok komme nogle.
Stævner:
1. stævne: Ld2- 2. plads d. 21/6-14 elevstævne PIH
Stamtavle:
Rødt hestepas. Far. Burley phanthom. Farfar. Luckington Sporteaide. Farmor. Burley Fantasy. Oldefar. Luckington Ludo. Oldemor. Luckington Vintage Oldefar. Moortown Brihgt Spark Oldemor. Mercury Melissa Mor. Eibergs Prior Honeij Morfar. Priory Prickle Mormor. Priory Honey Pot Oldefar. Tomatin Golden Gorse Oldemor. Priory Polyantha Oldefar. Priory Black Boots Oldemor. Personality of Priory Der er flere men jeg tænker at det er de vigtigeste:)
Stamtavle:
Han har ingen stamtavle. Men han er en Ponyblanding, med meget New Forest i.
Køn:
Verdens dejligste og (s)kønneste vallak.
Køn:
En skøn rød VALLAK!
Bemærkninger:
Jeg fik Cosmo den 6. December 2014. Jeg var så glad at jeg ikke kunne få smilet af mine læber! Tænk at jeg havde fået min helt egen pony! Jeg havde prøvet ham 1 gang før og det var gået super godt. Jeg prøvede ham derfor igen dagen efter og der vidste jeg bare at det skulle være ham! Jeg havde kun prøvet ham, men jeg var sikker. Det skulle være ham! Jeg tænkte ikke på andet end ham og jeg glædede mig helt vildt til at jeg skulle prøve ham igen. Jeg havde slet ikke regnet med at det ville gå så stærkt men ved han var der ingen tvivl. Han var allerede min bedste ven! Vi er ved at bygge noget rigtig godt op og jeg tror at vi kommer langt! ___________________________________ Der kommer mere når vi har lært hinanden helt at kende! D. 29/12-2014 Holdt da op en pony jeg havde mig igår. Overgange,perfekte parader, schenkelvigninger, øgninger og meget mere. Kunne ikke ønske mig en bedre pony en ham! Stolt ponymor!!!! D. 27/2-2015. Så er vi flyttet til vandligegård. Glæder mig til at komme igang:) D. 27/4-2015 Så er ponyputten blevet vaccineret. Hold da op hvor var han træt Idag!:)
Bemærkninger:
År 2013: Manzino er meget glad for at komme på tur, han bliver energisk og synes det er meget spændene. Manzino er en meget pålidelig hest, jeg er ikke bange for at han stikker af. Han laver dog lidt fis engang i mellem hvis han bliver forskrækket, men der er IKKE meget negativt at sige om ham! Han elsker at springe. Han bliver nogle gange meget frisk når han springer, men man har styr på ham og han er nem at stoppe. Lidt dressur kan han også, men han er mest blevet redet i spring, ved gamle ejer;) - faktisk en ret cool pony til det springning. Han er en all round pony! Manzino er bare en super pony!!! Jeg elsker den søde pony<3:)
Annonce