{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pinto LAUGES FIONA

Stem på den sødeste :)

Tyroler Haflinger Bamse

Stam fair<3:-)
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
2009
Fødselsår:
2007
Højde:
Hun har en dejlig højde på 121.
Højde:
146 cm er han målt til i 2014 uden sko
Temperament:
Det er meget forskelligt. Hun er sød på fold, ind fra fold og ud til fold. Men når så hun er kommet ind i sin boks så skal man også lade hende være. Ellers bliver hun lidt hidsig. Hu. Er ret ivrig når man rider hende. Hun vil gerne have opmærksomhed hele tiden.
Temperament:
Rolig og kold
Gangarter:
Nogen meget fine dejlige gangarter.
Gangarter:
Skridt: rigtig fin og langsom når vi skridter af og slapper af Trav: rigtig fin og går det tempo man vil ha Galop: Han løber bare i det tempo han selv vil ha
Stævner:
Vi har ikke startet nogen. Jeg har selv sprunget hende til og har sprunget hende 3-4 gange. Jeg har redet baner på 50-70 cm og hun har løssprunget 110.
Stævner:
Nej ikke endnu
Stamtavle:
Hun har en meget fin afstamning med nogen meget/rigtig fine forældre. Men gider skrive dem alle ned lige nu.
Stamtavle:
Køn:
Hoppe med stort H.
Køn:
Vallak
Bemærkninger:
Velkommen til fiona's profil. Jeg har selv redet Fiona til derfor ikke så mange ride billeder.! Filme som hun bliver kaldt i daglig tale er min nye 3'er pony som jeg håber jeg kan komme rigtigt langt på. Hun er sød som dagen er lang, laver næsten aldrig ballade. Første gang jeg løssprang hende sprang hun 11 cm men stort overskud. Jeg har kun sprunget hende 3-4 gange og første gang sprang vi 30 cm og 2 gang sprang vi 50-70 cm. Hun springer med stor kapacitet og elsker det. 17 august: Nu er det lidt over et år siden at Fiona blev solgt og jeg savner hende rigtig meget. Hun var bare altid så glad. Jeg er rigtig ked af at jeg ikke nåde højere i springningen på hende end 70 cm. Jeg tror at hun er den slags pony der har brug for meget opmærksomhed, og den opmærksomhed kunne jeg ikke give hende da jeg lagde mere vægt i Fox. Jeg ville ønske at jeg fik hende tilbage. Savner dig fille' pige <31 Smid gerne en bedømmelse og en kommentar;) BEGRUNG VENLIST HVIS DU GIVER LAV EL. MIDDEL:)
Bemærkninger:
Da jeg havde Bamse, var han meget dominerende, overfor mig. Han bed efter næsten alle han kunne komme til, han prøvede at "mase" mig så jeg turde ikke strigle ham alene, jeg turde ikke trække ham i skræk for han bed mig eller bare løb, alt i alt var han ikke den, nybegynder pony, som sælgeren havde skrevet han var. Nu håber jeg for Bamse at han har fået den rytter der kan give ham det jeg ikke kunne give ham, og en der gider arbejde med ham. Bamse kom tilbage til sin gamle ejer den 20.2.15 kl. 20:00 ca. :'( efter 6 måneder og 5 dage hvor han var min! :'( <3 13.4.15. Har hørt Bamse bliver redet af en pige på 18 år der lettere kan honterer ham:)!.
Annonce