{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pinto super smukke fiona ( solgt )

Stem på min hest!

Pinto LAUGES FIONA

Stem på den sødeste <3
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
2008
Fødselsår:
2009
Højde:
124-126cm
Højde:
Hun har en dejlig højde på 121.
Temperament:
fiona er en sød og rar dejlig pony. Sød på fold. Og kan stå allene på fold eller i stald. hun har nogen gange sin egne menig. Hun kan var en lille smule fræk men hun er god til at hører efter.
Temperament:
Det er meget forskelligt. Hun er sød på fold, ind fra fold og ud til fold. Men når så hun er kommet ind i sin boks så skal man også lade hende være. Ellers bliver hun lidt hidsig. Hu. Er ret ivrig når man rider hende. Hun vil gerne have opmærksomhed hele tiden.
Gangarter:
mild
Gangarter:
Nogen meget fine dejlige gangarter.
Stævner:
LD dressur 50cm
Stævner:
Vi har ikke startet nogen. Jeg har selv sprunget hende til og har sprunget hende 3-4 gange. Jeg har redet baner på 50-70 cm og hun har løssprunget 110.
Stamtavle:
Stamtavle:
Hun har en meget fin afstamning med nogen meget/rigtig fine forældre. Men gider skrive dem alle ned lige nu.
Køn:
smuk hoppe
Køn:
Hoppe med stort H.
Bemærkninger:
hun er DSV ikke min mere hun kan stå alene på fold og i stald :) hun kan springe 70 cm :) jeg er begnyt at springe uden hænder i 30 og 40 cm :) kan få renset hove :) hun er 100% trafikkeseer :) hun elsker og bliv forkælet med gulserøder og æbler :) hun er glad for at ride en tur i skoven :) jeg er ved og lære hende at gå ned med horet og det er hun god til :) hun kan ikke lide at blive rørt så meget ved maven :) hun stå fint når hun spiser :) hun kan kigge ind til en af de andre heste og det syns hun er hyggeligt :) hun elsker at tag en hurtig galop spurt på en mark :) jeg syns at fiona er den sødeste pony i hele verden :) man kan se flere bileder af hende kig på fotoalbum :)
Bemærkninger:
Velkommen til fiona's profil. Jeg har selv redet Fiona til derfor ikke så mange ride billeder.! Filme som hun bliver kaldt i daglig tale er min nye 3'er pony som jeg håber jeg kan komme rigtigt langt på. Hun er sød som dagen er lang, laver næsten aldrig ballade. Første gang jeg løssprang hende sprang hun 11 cm men stort overskud. Jeg har kun sprunget hende 3-4 gange og første gang sprang vi 30 cm og 2 gang sprang vi 50-70 cm. Hun springer med stor kapacitet og elsker det. 17 august: Nu er det lidt over et år siden at Fiona blev solgt og jeg savner hende rigtig meget. Hun var bare altid så glad. Jeg er rigtig ked af at jeg ikke nåde højere i springningen på hende end 70 cm. Jeg tror at hun er den slags pony der har brug for meget opmærksomhed, og den opmærksomhed kunne jeg ikke give hende da jeg lagde mere vægt i Fox. Jeg ville ønske at jeg fik hende tilbage. Savner dig fille' pige <31 Smid gerne en bedømmelse og en kommentar;) BEGRUNG VENLIST HVIS DU GIVER LAV EL. MIDDEL:)
Annonce