{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Tinker Nørregårds Mimine

Stem super meget gerne på Mimine :)

Traver Titania

Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
2008
Fødselsår:
2010
Højde:
Har selv målt hende til ca. 156, men en dyrlæge målte hende til 161. Hun er dog også blevet målt til 151, så der er lidt tvivl om hvor høj hun egentligt er.
Højde:
Omkring 160
Temperament:
Meget sød hoppe. Hun er dog lidt bestemt og vil gerne prøve rytteren af, men med tålmodighed lykkes det nok. Så længe man tager hensyn til hendes behov. Ellers er hun meget kold og tager nye ting med ro. Biler og sådan nogle ting der kan køre er hun ligeglad med. Også store traktorer. Hun er meget tillidsfuld og søger tryghed hos rytteren. Det eneste, der virkelig kan slå hende ud, er køer. De er simpelthen noget af det farligste.
Temperament:
Helt fantastisk! Super sød at ride og ha' i hænder! Dog er hun lidt strid på staldgangen.
Gangarter:
Hendes skridt er god. Tung og lidt langsom, men behagelig at sidde i. Hendes trav er god og behagelig, især i jog. Der sidder man som i en sofa. Hendes galop er en op ad bakke galop, men hun mangler stadig en masse balance, så der skal arbejdes en del før hun kan noget der minder om en rolig lope.
Gangarter:
Fine. Som en travhests gang nu er. Dog kan hun virkelig flytte benene når hun har god fart på i traven.
Stævner:
Ingen endnu.
Stævner:
Har startet nogle løb.
Stamtavle:
Stamtavle:
Køn:
Hoppe.
Køn:
Hoppe
Bemærkninger:
Mimine, i dagligt tale kaldt Mims eller Mimse, er for mig noget helt specielt. Hun er nemlig min første hest. Jeg købte hende i 2014 for mine konfirmationspenge. Da jeg skulle ud og se på hende, vidste jeg bare at det skulle være hende selvom hun ikke var tilredet osv. På det tidspunkt var jeg ikke en specielt erfaren rytter, så det var måske ikke det bedste valg at købe en utilreden hest, men det gik da fint i sidste ende. Mimine kom i tilridning ca et år efter, hvilket jeg fortryder, da ikke blev gjort med hensyn til hende. Hun blev tilredet på bare få måneder. Jeg gad godt at kunne få den tid tilbage så jeg selv kunne gøre det i hendes tempo. Det var en hård periode for hende hvilket jeg er ked af at jeg udsatte hende for. Jeg vidste dog ikke bedre dengang. Hun er en fantastisk hest i dag og vi har bare noget helt specielt det meste af tiden nu. Jeg forstår hendes dårlige og gode dage efterhånden og forsøger mig at tage alt efter hvordan hun har det. Hun er skøn og prøver virkelig at please sin rytter så godt som hun nu kan. Hun lærer ting rigtig hurtigt og hun er bare en skide snu hest, så man skal virkelig passe på med hvad man lærer hende. Jeg er dog gået over til western i stedet for det engelske med hende og det passer os begge to meget bedre end dressur. Hun virker meget mere afslappet med den ridestil og jeg finder den også ekstrem komfortabel, så det er det vi gør os i nu. Derudover er hun en hest med ekstrem meget fart over feltet, især under ridning. Hun vil rigtig gerne strække benene og giver gerne en god galop-tur. Men på banen kan hun dog godt blive lidt ivrig hvilket vi arbejder på at lave lidt om på. Det har western-stilen blandt andet også hjulpet med. Hun er en svær hest at ride og man sætter sig bestemt ikke bare op og tøffer afsted, men så snart man kender hendes knapper, går hun utroligt godt! Jeg håber at vi snart kan komme ud og starte et par klasser i enten pleasure, mountain trail eller andet. Mimine blev den 12 april 2022 bedækket af Hårleman 2037 og er scannet drægtig, så jeg venter meget spændt på marts 2023!
Bemærkninger:
Jeg har lige fået hende hjem for to uger siden så jeg kender hende ikke 100% endnu. Men indtil videre er hun virkelig en dejlig hest. Hun møder mig altid med ørerne fremme når jeg kommer i stalden og hun elsker når jeg kommer og nuser med hende og tager hende ind. Dog er hun ikke så god til at stå stille på staldgangen endnu, men det skal nok komme! Jeg skriver mere når jeg har haft hende i længere tid :)
Annonce