{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pinto Stald Almindes Citka Jasmina

stem om i føler er bedst:)

Trakehner Hotti

Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
2006
Fødselsår:
2009
Højde:
Hun er ikke blevet målt hos os endnu, men vi skyder på at hun er omkring 158 cm i stang :)
Højde:
Ca 170
Temperament:
Hun er en hoppe, og det kan noglegange godt mærkes. Hun knytter sig rigtigt hurtigt til en/to personer,allerede nu har vi fået et fanatisk bånd imellem os. Men har et lille problem med andre heste i ridningen hvor hun bliver nervøs, men hun er forholds nem og berolige :) Men ellers en rigtigt dejlig hoppe, men en skøn personlighed og et dejligt temperament :D
Temperament:
Kan være meget spændende når hun lige synes der skal lidt sjov ind i ridningen. Ellers er hun fantastisk. Meget sød og nem normalt.
Gangarter:
Hendes gang er lige tilpas til det jeg skal bruge, hun kan godt finde ud af at flytte benen, når hun først finder ud af at hun selv kan. Hun vil uden tvivl få en rigtigt fin trav når vi får noget styrke og energi i den :D Men ellers vil jeg skyde på en sådan meget normal gang normalt, vi skal arbejde en del på hendes gang, men vi håber på at godt resultat :)
Gangarter:
Hun har nogen helt fantastiske gangarter, som hun ikke rigtig har lært at håndtere endnu.
Stævner:
Igen stævner ved mig endnu :) men regner med at prøve lidt forskelligt på hende :)
Stævner:
Ingen endnu. Hun er slet ikke klar, og så skal hun lige lære at gå i trailer først.
Stamtavle:
Hun er kåret i pinto i 2009 og har en samtavle ;) :D Far - Marott's Gay Pamus Mor - Camina Burana Den forsætter der ned af, men kan ikke sådan rigtigt finde ud af hvordan man skriver det, og Jaa :D
Stamtavle:
Rødt pas Far: Prins K3 Kan ikke huske resten, skal lige have kigget i hendes pas.
Køn:
Hun er en hoppe med stort H ;) :D
Køn:
Hoppe med meget stort H.
Bemærkninger:
Jeg var så heldig at blive ejer af Jasmina(Sjas i daglig tale) D.21/12/14 og hun var drømmehesten! Jeg havde været ude og prøve hende to gang, og vidste allerede der at hun var min nye hest, og selvfølgelig gik hun også lige i gennem handelsundersøgelsen :) Sjas har en personlighed der gør at man ikke kan andet end at elske hende, hun er typen der tror hun kan kysse sig selv ud af alt, og kan til tider være en lille bøllerne, men i sidste ende er hun bare mor "lille pige" og vil bare gerne vælge den hun selv har valgt. Jeg har været så heldigt at Sjas allerede nu viser stor interesse for mig, og for alt jeg gør, står hun på staldgangen følger hun alle mine bevægelser, og hvor end jeg går hen følger hendes hovede :) Jeg håber at Sjas skal ende sine dage hos mig, for hun er helt sikkert en helt special hest, som man er nødtil at kende :) Håber hun vil blive taget godt imod her inde, og at i vil syntes hun er ligeså skøn, som jeg syntes hun er :D Puha en masse ting der er ændret ved Sjas, hun har fået sko, nye trense, nyt bid(et par gange endda) og en ny sadel, men alt for at hun har det godt! :) Snart er det første halve år gået, og både mig og hende har rykket os rigtigt meget, er stolt over hvad for en hest hun er blevet, og er på vej til at blive, det er en hård og lang kamp, men det er det hele værd! Vi har en masse hårde kampe, en masse ting vi skal have overvundet, og mere! Men i sidste ende er det alt værd!
Bemærkninger:
Hotti kom hjem i midten af november. Hun er en hest der en gang imellem er lidt forskruet oven i hovedet. Den ene dag kan hun være den sødeste og nemmeste hest. Den næste dag kan hun finde på ikke at lave andet end at stå på bagben. Hun kan ikke gå i trailer da hun for nogen år siden har haft et uheld hvor hun er kommet under forbommen og hele vejen rundt.
Annonce