{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Islænder Frekja fra Vildedam

Stem fair ;)

Anden særlig race Smut

:))
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
2013
Fødselsår:
2007
Højde:
132, men ikke fuldvokset
Højde:
1,10.
Temperament:
Hun er en hoppe med middel vilje. Hun altid og har rigeligt med energi og livsglæde! Hvis Frekja bliver usikker er hun typen som springer rundt og stejler, hvilket har været vores store problem gennem årene. Hun er dog blevet meget mere nede på jorden, og vi har fundet en rigtig god ro efterhånden. Hun er en hest der aldrig ville skade sit menneske bevidst, men desværre har gjort det utallige gange med spark grundet sin nervøsitet og usikkerhed. Det er dog lang tid siden det sidste spark fandt sted, og vi har virkelig fået godt styr på det der foregår i hovedet og hendes fire ben! Fantastisk hest
Temperament:
Smut er typen der knytter sig rigtig meget. Han er enlig en rigtig sød pony, som bare betyder alverden for mig! Nye mennesker bryder han sig ikke om, og han sparker ofte ud efter dem.
Gangarter:
Hendes galop og trav er rigtig lækker og fyldig, og tølten viser hun rent på folden.
Gangarter:
Middel gangarter
Stævner:
Ingen stævner endnu, men regner med at hun bliver min springhest og noget agility og andet leg fra jorden. Muligvis også islænderstævner.
Stævner:
Nej (:
Stamtavle:
Far: Vorboði fra Store Fælled (7,94) Mor: Vigdis fra Tinghuse FF: Hvati fra Hjalla FM: Vordís fra Aðalbóli
Stamtavle:
Den har jeg ikke :p
Køn:
Hoppe
Køn:
Vallak.
Bemærkninger:
Hun er en fantastisk ildsjæl! Hun blev født den 7. Juni 2013 kl 22, og var et "lille skvat" og dyrlægen troede ikke hun ville overleve. Som nævnt er hun en hoppe som nemt kan blive usikker, men stadig er stabil og jordnær når hun kan stole på sit menneske. En skøn skøn hoppe, med en masse potentiale. Elsker leg. :) Frekja er en stjerne og jeg vil gå gennem ild og vand for denne lille skabning <3
Bemærkninger:
Hvis du har lyst til at følge Smut og mine andre hestes arbejde så kig forbi vores instagram --> hedder Amitien Smut betyder alverden for mig, han er en helt igennem fantastisk pony, jeg elsker ham rigtig højt. Smut er købt for at min lillesøster skal ride ham, men eftersom at jeg måtte træne ham en del, og hun skulle lære at ride er hun først begyndt nu her. (2015) Han stak af både i skridt, trav og galop i starten. Men min søster kan ride ham alene i både skridt og trav, dog øver de sig stadig i galoppen. Jeg træner tricks med smut og han kan neje, ligge, gabe, ryste, kysse, løfte ben op på ting, gå på palle/høje ting, og smile, sidde, spille død. Smut havde en slem, slem periode i starten. Han bed, sparkede, stak af og han var bare 'møgponyen' som alle ville kalde ham, jeg har selv trænet ham til det han er den dag i dag, og det er jeg stolt over. Smut er min bedsteven, han er den der får mine hemmeligheder, og han er den der gider at høre på dem. Jeg har så meget at fortælle at det slet ikke kan være her. 5 marts 2014. Galoperede vi for første gang (og så endda uden udstyr - første gang vi rider uden udstyr :')) 15 april 14. Gik vi vores første tur, og Smut stak af ud over mange marker.. Men ellers var det en meget god tur xD 6 december 2014. Nu er det hele anderledes, vi har lagt vores planer om, vi træner liberty, og nyder hinandens selskab. Der er sket så meget siden sidst jeg skrev. Nu kan han spille død, næsten neje for pisken, og han kan sidde. Han kunne ikke longeres, han stak af, han bed, han sparkede... For blot få dage siden løslongerede jeg ham, altså uden udstyr. Det er så vildt det vi har gennemgået på så kort tid, og han betyder alverden for mig <3 Smut blev aflivet d. 21/02-2018, pga. længere varende sygdom - R.I.P <3 <3 <3 Tak fordi i ville kigge forbi, smid forfærdeligt gerne en kommentar eller/og en bedømmelse! Kigger også forbi jeres ;)
Annonce