{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Sultan (Solgt)

DSP Mørkbaks Kundu

Stem på Kundu <3
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
1997
Fødselsår:
2004
Højde:
Han er ca. 148 uden sko. :D
Højde:
148 - Perfekt størrelse til mig
Temperament:
Han har et super dejligt temperament, sød, rar og kærlig! han er bare fantastik :D i spring er han meget frisk og springer godt til, men ikke på nogen måde vild. På banen er han for det meste stille og rolig, men kan nemt tændes hvis man ber han om det.:D I naturen er han frisk og bliver let bange for store sten, hvide ting, cykel i busk. og så videre , men sød. På springbanen er han frisk og frem af gåene men på den gode måde. Alt i alt er han bare skøn <3
Temperament:
Kundu har det bedste temperament. Han er nem og rolig i stalden og under ridning
Gangarter:
Skridt: over middel, gode bløde skridt. Trav: over middel, træder rigtig godt igemmen. Og så har han en vild øning. Galop: over middel, han har okay meget rygsving. men gangarterne er selvfølgelig ikke som de har været, da han jo ikke er helt ung mere.
Gangarter:
Kundu har tre fine gangarter Skridt: over middel Trav: middel Galop: over middel
Stævner:
vi har været til lidt klubstævner og distrikts stævner. startet både spring og dressur. vi springer på MA plan. i dressuren rider vi for det meste også LA, men kan øvelse til PRI programmerne.
Stævner:
Resultaterne jeg kan huske :-P Ryr: lc1 69% 1. Plads Ryr: lb2 67% 4. Plads Ryr: le disket pga. Stop
Stamtavle:
Han er en blanding. Men han er muligvis blanding af en oldenborg, sports pony og Fuldblod (XX).<3
Stamtavle:
Far: Røgilds Killimanjaro
Køn:
Han er en rigtig dellig lækker vallak <3
Køn:
Ja han er køn :-P Han er en lækker vallak
Bemærkninger:
2012 sultan som også bliver kaldt Sulle i dagligdagen. jeg var ude og prøve han 15 marts. jeg fik ham på prøve 16 marts og så skulle hans ejer have min hest hannibal på prøve, og hvis hun kunne lide min hest skulle vi "bytte hest" men desværre var hannibal ikke noget for sultans ejer så vi afleverede sultan tilbage. Jeg havde ikke penge til en ny hest før vi havde solgt min egen, så jeg fik ikke min sultan. jeg var meget ked af det mange dage efter, men så havde min far snakket med sultans ejer, om at vi ikke kunne sætte prisen ned, men det villle de ikke for han var sat 10.000 ned i frovejen. men et par dage ringede sultans ejer og sagde de gerne vil sælge han billiger, så dagen efter kørte vi ned og hentede sultan. det var mi lykkeligste dag i mit liv. <3 Ulykken :( 2 dage efter vi havde købt ham, skulle mig og min veninde i skoven en tur, men da vi var på vej hjem, skulle vi lige have en galop tur på marken lige over for hvor jeg boede, men i det øjeblik kom min lillesøster og hendes ven kørene ude på vejen ved siden af marken, sultan blev bange og stejlede lige op i vejeret, og mig som ikke lige var forberedt på af han stejlede, kom til at lænede mig bagud så jeg røg af ud over røven på sultan, men sultan fik overbalance og væltede oven på mig og bom så lagde jeg ellers der. Men heldigvis var min vininde hurtig til at rigtig til min far som så ringede til 112, og så havnede jeg ellers på hospitalet. øv øv. var sluppet meget billigt med et brud i min hofte så jeg var der i et par dage, kom hjem med krykker og måtte ikke røre mig i en måned(altså løbe, ride, eller anden form for aktiv bevægelse) men det der var mest øv var at jeg ikke måtte ride i hele 2 måneder, så der stod min stakkels sultan bare stille og mistede lidt efter lidt alle de muskler han havde. Men efter en 1,5 måned kunne jeg jeg ikke holde det mere og så var jeg på hesten igen. Så nu skulle der bare gentoptrænes, så efter en måneds genoptræning, begynde til dressur undervisning oppe i Farsø. 2013 Her efter sommerferien skal jeg have sultan med på efterskole, så det glæder jeg mig rigtig meget til. :) 2014 Nu har jeg fået sultan med på efterskole, hvilket går rigtigt godt. :) vi springer baner på 110-120 cm :) i dressuren går det rigtigt godt, han bliver bedre og bedre for hver gang, vi rider ca på la plan i dressuren. sultan er nu sat til salg da jeg er blevet for lille til ham, og da mit pony år slutter i år. jeg skal på efterskole igen næste år, dog uden hest, da jeg trænger til en lille pause, hvilket betyder at sulle drengen kommer til at stå stille hvis han ikke bliver solgt inden sommerferien er slut, så håber jeg finder den rette ejer til ham.
Bemærkninger:
Kundu er rød med stikkelhår og har en stjerne i panden. På siden af hovedet har han et lille mærke der ligner ying og yang:-). Ned af benene bliver han hår lysere og lysere Kundu er min første pony. Jeg fik ham d. 24/1-2014. Vi købte ham i Stakroge. Kundu er den hest jeg har drømt om lige siden jeg begyndte til ridning. Han er bare min store stjerne der faldt ned fra himlen<3 I dressur har Kundu gået til og med la3 med hans gamle ejer Emily. I spring har Kundu sprunget mb højder til træning med Karoline Kundu du vil altid være i mit hjerte<3 K Ku Kun Kund Kundu<3<3<3 Kund Kun Ku K
Annonce