{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

DSP Butterfly

New Forest Lundemarkgårds Dos Mil

Fordi Dos er den mest vidunderlige pony i hele verden og jeg savner ham....
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
2002
Fødselsår:
2000
Højde:
144 cm. Med sko
Højde:
Den bedste højde: 145!
Temperament:
Tilpas til dressur, men kan sagtens tændes??
Temperament:
Dos er en sød og rolig pony, som man altid kan stole på! Han er MEGET hyggesyg og fræk. hvis man ikke er over ham hele tiden så er han måske allerede på vej over til det der stykke græs der står og kalder på ham, eller måske på vej over til en af de andre heste i stalden for at være irriterende! Men selvom at han måske en gang eller to (heh) har åbnet sin boksdør (hvis jeg ikke har lukket den helt) og er løbet ud til foldene for at græsse, så er han aldrig løbet helt væk!!!
Gangarter:
skridt: RIGTIG god, med ekstrem god overtrædning, for 8 for skridt. trav: rigtig god, med go' overtrædning galop: igen rigtig god, med fin overtrædning
Gangarter:
Skridt: God energisk, og fin overtrædning. Trav: Okay trav! God overtrædning. Galop: Dejlig rummelig galop! Den er skøn at sidde på.
Stævner:
til første stævne havde jeg kun haft hende i en uge, og der red vi LC 1 til 68,2 og 68,0% det var til en cup?? Og så har vi redet lidt lb 1 og la 1. Vi har klarede os ret godt, stort set hver gang, har vi redt til over 70% og det højeste vi har redet til er 75,00%?? Vi har rykket os utroligt meget på, når man tænker over at vi kun har haft hende i 2 måneder??
Stævner:
Dressur: Vi rider LA1-2 på distriks plan, men han har potientiale til mere! Spring: Vi har været til en del spring stævner, men det er ikke lige min kop te! Jeg bliver meget nervøs og så stopper han, men med en god springrytter på ryggen kan han blve god! Han syntes at det er sjovt at springe, og han springer med stort overskud! Hjemme på gården springer vi bane på omkring en meter. Sidst vi havde højdespring (sidst i december 2012) sprang vi 120cm!!!! Pony Games: I starten var han MEGET bange for alle tingene, men nu er han blevet mere kold og det hjælper også på dressur og springbanen hvis der nu skulle være noget pynt! Vi har været til DM i 2010 hvor vi kom på en 2 plads i A-rækken. I 2011 gad vi ikke alle kvalifikationerne så vi tog bare til SM på Store Hestedag. Der vandt vi i C-rækken!
Stamtavle:
Har ikke nogle
Stamtavle:
Far: Mister Malthe Farfar: Malibu II Farmor. Festival af Stegstedgaard Mor: Eskehøjgårds Dodo Mille Morfar: Stafford Hat Band Mormor: Eskehøjgaards Tone Takahe
Køn:
en køn hoppe er hun??
Køn:
VALLAK!!
Bemærkninger:
Hej;-) jeg er en pige på 13 år. Som fik butterfly i 2016 d. 15 maj?? Vores mål er at blive b- ekvipage inde mine pony år er forbi?? Butter er I forvejen b- pony??
Bemærkninger:
Han bliver bare kaldt Dos, for det andet er lidt langt! Han er meget madglad, og vil næsten gøre alt for en lille godbid! Jeg har haft ham i ca. 3 år. Inden jeg fik han havde jeg part på ham i 1 år ca. Jeg elsker ham overalt på jorden og han vil altid være min lille ponz!!!
Annonce