{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest Roar [my'soulmate]

:-))

Fjordhest Casper Af Landly

:p
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
2002
Fødselsår:
1999
Højde:
1,44 uden sko
Højde:
1.44
Temperament:
Han er meget rolig og rigtig nysgerrig. Han er en pony der skal lære de forskellige steder at kende, før han ikke laver spilopper ;-)
Temperament:
Casper er det mest godhjertede, rolige og elskværdige man kan møde. Der er aldrig noget med ham, og der findes nærmest ikke det, som man kalder '' dårlige dage. '' _______________________Fold________________________ Intet med ham, nogensinde. _____________________Boks________________________ Casper har indtil videre ikke stået på boks, men gamle ejer sagde at der ikke var problemer med det. __________________På staldgangen________________________ Når du sadler Casper op, er der ingenting. Han står bare og falder i søvn. :)
Gangarter:
Skridt, Trav, Galop og så øver vi os i shenkelvininger
Gangarter:
Skridt: Normal tænker jeg:) Trav: Ponytrav, det er alt der er at sige der:D Galop: Dejlig galop.
Stævner:
1. plads (klub stævne) 3. plads (pony lege) 2. plads (pony lege) 1. plads (klub stævne) 3. plads (klub stævne) 1. plads (pony lege for rutinerede ryttere) 2. plads (klub stævne) 1. plads (klub stævne)
Stævner:
Ikke mens jeg har haft ham:) Men de skal nok komme:)
Stamtavle:
ukendt..
Stamtavle:
M:Camilla MF: Aser MFF: Askov MFM: Fenja MFFM: Sølvi 1.PR. MFFF: Lidaren 1.PR. MFMF: Rei Halsnæs MFMM: Flikan MM: Stine MMF: Horskjær Eid MMM: Line MMFF: Rubjerg Eid MMFM: Stella Nygård MMMF: Fyns Pontus MMMM: Lise-Lotte F: Max FF: Husar Halsnæs FFF: Trajan FFM: Amulet Halsnæs FFFF: Fridar 3.PR. FFFM: Troya 1.PR. FMMF: Dkrei Halsnæs FMMM: Lucky Halsnæs FM: Mai FMF: Horskjær Eid FMFF: Rubjerg Eid FMFM: Stella Nygård FMM: Bitten FMFF: Simon FMFM: Karina
Køn:
Vallak
Køn:
Yderst køn, ja. - Vallak
Bemærkninger:
Roar er en fjordhest der er meget lige til. Han har ikke nogle problemer med andre heste, Men han er som oftes bedst med de små ponyer. Roar er meget mad glad, og har han på fornemmelsen, at der er godbidder eller andre former for mad i nærheden, så kan han ikke lade være med at snappe lidt. - Han har dog aldrig nogensinde hverken bidt eller sparket nogle mennesker eller dyr. Roar står på en gammel gård, der engang har været en rideskole. Jeg gik selv på rideskolen og var rigtig glad for det, da det var en forholdsvis lille rideskole, så man kendte sort set alle, og så var der heller ikke alt det fnidder rundt i krogene. Men da rideskolen lukkede i 2012, fik jeg stadig lov til at beholde Roar der ude, og det er jeg meget glad for, da det ligger forholdsvis tæt på, hvor jeg bor. Tilbage på gården står der ca. 12 heste og ponyer han kan hygge sig med, så han er langt fra alene. Roar er en meget tillidsfuld pony, og han er ligeglad med hvem der sidder på Ryggen af ham, så længe de ikke sidder og sparker til ham uden grund. Jeg startede med ham den 29/3-2008, og har haft ham lige siden, og for at være ærlig, så kunne jeg ikke forestille mig at skifte ham ud. Før jeg fik Roar, havde jeg halvpart i en dejlig Shetlandspony ved navn Schnieder. Ham havde jeg part i, i cirka 3 år. Efter 3 år, var vores eventyr desværre slut, da jeg var ved at blive for høj til ham. Jeg ser stadig Schnieder, da han står samme sted, som Roar. Da jeg startede op med Roar, var han ikke den bedste i galop. Han stoppede i hjørnerne, og kunne hverken lave cirkelvolter, eller slangegang i galop. Men ved, at blive ved med at træne hans galop, endte det ud med at blive rigtig fint. Men selvfølgelig skulle det ikke blive ved med, at være nemt. For i sommeren 2011 havde han et meget uheldigt styrt i et hjørne, i galop, med en af rideskolens elever på rykken. Ingen af dem brækkede noget, og de slap begge afsted med nogle skrammer og Roar haltede i nogle uger efter. Men efter styrtet var Roar igen blevet meget utryg ved at galopere, og han begyndte igen at sætte i trav, når man endelig havde fået ham til at galopere, og man så kom til et hjørne. Så jeg måtte atter igang med at træne galoppen. Det var en lang, hård og sej kamp, men det lykkedes, og nu kan han lave cirkelvolter, skråt igennem og slangegang i galop, og han klarer det bedre end nogen sinde. My heart belong to my norwegian fjord <3
Bemærkninger:
Han er en fantastisk børne-pony. Han er stille og rolig at gå med, og ride tur med og selvfølgelig også i ride-hus. Jeg har haft ham i lidt over en måned:) Han er meget fremadgående på tur, ikke noget med at vende om og løbe tilbage - Fremad, han elsker det simpelthenså meget, når der sker noget. Når jeg henter ham, ligner det og det føles som om han bliver glad, og det er jo dejligt:) Han kan både spring og dressur;D Der kommer mere når jeg har lært ham bedre at kende:) _____________________________Nyt!________________________________ Casper og jeg er begyndt at springe, jeg var meget nervøs, men ham kan jeg alt med. Elsker ham mere og mere for hver dag der går. Han for en godnatkys hver eneste dag. Der kommer mere om lidt rid, når Casper og jeg er blevet dygtigere;') _________________________**Update**_____________________________ Det er ved at være en del tid siden, at jeg skrev herinde. Og det vil vel også sige der er sket en masse. Casper står ikke på Marienlund, hvor han plejede. Han er flyttet hjem, sammen med Flicka og Luna. Jeg rider ikke så meget mere, da jeg mistede interesse, osv. Men jeg kan godt mærke at jeg savner det, ekstremt meget. Så jeg tænker at jeg begynder igen snart.
Annonce