{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race § Flicka

Flicka mod Flicka :P

Dansk Varmblod Nødelunden´s Quite Temper/Flicka

Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
2007
Fødselsår:
2001
Højde:
Ca. 1,50.
Højde:
Hun er 162 cm.
Temperament:
Hun har det smukkeste sind, og er god som dagen er lang.
Temperament:
Flicka er en nussegøj ud over det sædvanlige. Hun vil gøre alt for at blive kløet bag øret og slikker på alt og alle. Hun er den mest idiotsikrehest jeg kender. Man kan virkelig larme og hoppe rundt om hende uden hun overhovedet reagere med andet end at kigge lidt forundret på en. Dog kan hun nogle gange, helt irrationelt, lave ballade da hun helt klart også har sine egne meninger om tingene.
Gangarter:
En super lækker trav med en masse fremdrift. En fantastisk flydene galop. Rolig, smule sløv skridt.
Gangarter:
Hun besidder tre gangarter der klart er over middel. Hun er dog lidt en klumpe dumbe der kan godt kan finde på at falde lidt over sine egne ben hvis ikke hun bliver holdt nok fremme. Skridt: Træder rigtig fint igennem. Hendes skridt er klart over middel Trav: Rigtig god trav. Hun har super fin bæring og træder meget fint ind under sig Galop: God stor og rummelig galop. Hun springer godt op af. Hun bruger sig generelt rigtig fint i alle gangarter og har meget rygsving - hvilket er super lækkert :-)
Stævner:
Ingen.
Stævner:
FUR - LC2: 63,33% FUR - 50 cm: 2. plads og ærespræmie
Stamtavle:
Mor: Sika
Stamtavle:
Afkom: Nødelunden's Quite Calimo
Køn:
Hoppe.
Køn:
Hun er en skøn hoppe <3
Bemærkninger:
Flicka er ikke min egen, men min parthest. Jeg har selv tilredet Flicka, sammen med min veninde. Jeg er nu begyndt at lære Flicka spanske skridt, og hun er rigtig arbejdsvilig så det går super godt. Flicka er født 16/6-07. Flicka er nu solgt tilbage til hendes gamle ejer.. Så er hun hjemme igen, denne gang som min egen.
Bemærkninger:
*OBS* Jeg vil gerne undgå rettelser på min ridning da jeg allerede har en dygtig træner til at gøre det ;) på nogle billeder kan det ses at der rides med glidetøjle. Denne er ganske enkelt på da hun tidligere har haft rygproblemer og derfor har et stort behov for at komme til at gå ordentligt. Dog er den midlertidig. Flicka er en utrolig skøn hest der bare er lige efter mit hovede. Hun er en super allroundhest der helt sikkert kan lære mig en masse - jeg glæder mig til rigtig at komme igang med hende. Flicka er virkelig en hest med en helt enorm personlighed. Hun er virkelig et nussehovede ud over det sædvanlige - hun er typen der vil gøre alt for at få et klap på halsen eller blive kløet lidt i panden. Vejen til hendes hjerte går helt sikkert gennem nusseri, hun er nemlig kræsen. Hvis maden ikke lige passer hende helt så lader hun den hellere end gerne ligge og kigger bare utrolig foragteligt på den. Hun er virkelig skøn under ridning dog skal man altid være temmelig opmærksom på hende da hun godt kan gå lidt i baglås hvis hun først bliver forskrækket. Jeg har desværre ikke særlig mange billeder af hende endnu, men jeg skal nok opdatere med nogle nye snarest muligt. *Flicka blev aflivet d 28. september 2015. Hun havde over længere tid døjet med rygproblemer og måtte tilsidst give op. Hun er nu den smukkeste af alle stjerner på himlen.*
Annonce