{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Haflinger Havanna

Dansk Varmblod Pyrussander

Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
2003
Fødselsår:
2003
Højde:
Hun er en lille haflinger på 142 mener jeg
Højde:
Pyrus er omkring 1.55, så han er en lille hest. Han går uden sko.
Temperament:
Hun er en fin lille dame kan være fræk og nogen gange løber hun bare fanges på folden vil hun nogen gange
Temperament:
Pyrus er generelt en hest med et roligt sind, men det er altså ikke hentydning til at han er doven. - Tværtidmod er Pyrus en hest med massere af energi, og er altid klar til at give den gas. Under ridning er han selv fremadgående. Ellers er han bare en glad lille hest, som altid er i godt humør! På marken kan han dog godt være lidt hys, og vil gerne herske over de andre heste.
Gangarter:
Skridt langsom og doven Trav doven og tung Galop doven og meget tung
Gangarter:
Pyrus har forholdsvise små gangarter i forhold til hans størrelse. De svarer faktisk næsten til en stor pony. Han går frisk frem i både skridt, trav og galop, og er nem at arbejde med i alle gangarter. Men især i traven skal han rides frisk frem, for at takte rent på både forpart og bagpart.
Stævner:
Jeg har ikke startet nogen på hende men ved der er andre der har men hvad ved jeg ikke
Stævner:
Juni 2014 LC1 Egum Rideklub 63% 2. plads. (første dressurstævne sammen) Juni 2014 60 cm. Egum rideklub 2. plads. 1 milisekund fra førstepladsen. (første springstævne sammen) August 2014 70 cm. Metode: B0 Egum Rideklub 4 fejl, så ingen roset August 2014 80 cm. Metode: B3 Egum Rideklub 4 fejl, plus jeg faldt af på sidste spring ;b December 2014 60 cm. Metode: B0 Egum Rideklub 0 fejl = roset December 2014 70 cm. Metode: B0 Egum Rideklub 0 fejl = roset December 2015 LC1 Egum Rideklub 64% December 2015 LC3 Egum Rideklub 64% Marts 2016 LC1 Egum Rideklub 62,?? Marts 2016 LC3 Egum Rideklub 66,?? 2. plads Juni 2016 LC1 66,00% 2. plads Egum Rideklub Juni 2016 65,60% 1.Uplaceret LC3 Egum Rideklub August 2016 60,??% LC1 August 2016 60,??% LC3
Stamtavle:
Det ved jeg ikke
Stamtavle:
Far: Caletto III FF: Cor de la bryére FM: Deka Mor: Dixie Han har blåt hestepas, og er en elevhest.
Køn:
Hun er en dejlig hoppe
Køn:
Vallak.
Bemærkninger:
Jeg har ikke redet hende så længe endnu men hun er super dejlig at have med at gøre Hun er en køn lille dame men kan også være meget bestemt Hun vil ikke gå tur alene eller jo hun vil godt men så spiser alt hende Men er man på tur med andre hopper hun kun meget lidt ellers er hun super god Jeg holder af hende :) jeg vil sige det ikke er alle der kan ride hende da man skal være bestemt og vise hende det er ikke er hende der bestemmer men os Hun elsker at springe men jeg springer ikke rigtigt på hende fordi hun hopper meget højt hen over springene Men hun er en dejlig dame jeg elsker hende rigtig meget dressur er hun meget bedre til synes jeg så det træner vi mere også træner vi jordtræning Nu har jeg snart redet hende i 2 år og ja bedre er hun da blevet i hvert fald på tur alene vi prøver med galop lidt efter et fald fra hende er jeg blevet nervøs ved at galoppere på hende men vi træner og træner alt hvad vi kan
Bemærkninger:
Jeg fik part på Pyrussander d. 1. juli 2014. - 1. maj 2015 Efter 5 måneders pause skal jeg igen have part på Pyrus fra 1. Januar 2016. Pyrus hedder egentlig rigtig Pyrussander men bliver til dagligt kaldt Pyrus! Jeg er blevet så heldig at være Pyrus' nye halvpart, efter at hans gamle desværre sagde ham op. Så jeg glæder mig til at få en masse gode år med ham, og har en god fornemmelse af at vi nok skal nå langt! Pyrus er den første hest jeg har fået part på, så det bliver lidt underligt, ikke at ride pony mere nu hvor jeg havde sat mig i hovedet, at ride pony til jeg blev 16. Pyrus er en fin lille kastanjebrun hest, med et hjerte af guld! Han er lidt af en tøs, og der skal ikke specielt meget til for at skræmme ham xD Han har massere af kapacitet i både spring og dressur, og yder alt hvad han kan for sin rytter! Men især i spring, skal man som rytter, være rimelig selvsikker. Hvis ikke, bliver han selv usikker. Alt i alt er Pyrus en hest med et varmt sind! 20/07 - 2014. I dag red jeg for første gang i cordeo på Pyrus! Han tog det virkelig så flot, og kunne både dreje og stoppe xD Vi red både skridt, trav, galop, igennem bomme og over plassening (staves) <3 Bagefter øvede vi også lidt tricks, han er allerede vildt sej til kysse og smile! :) Mere opdatering kommer hurtigst muligt. Opdatering 21/08 2014 Pyrus er begyndt at blive rigtig dygtig i spring! Han virker meget mere tændt på det, end han gjorde før sommerferien! :D Han går ikke længere i undertempo, men kan stadig styres :b Han bliver også modigere og modigere hver gang vi springer! Han kan efterhånden springe højder uden at tøve, og stoppe! :) Dejligt med fremskridt, vi glæder os til klubmesterskabet i næste weekend (29/08 - 31/08)! :D <3 Pyrus har stået skadet siden februar 2015 indtil nu, juli 2015. Han er endelig ved at være på dupperne igen. Om han nogensinde kommer til at springe igen, skal ikke kunne siges. Jeg har midlertidigt haft part på en anden pony ved navn Narin, imens jeg har genoptrænet Pyrus. Desværre har jeg ikke part på nogen af dem mere pga. personlige årsager. Fra 1. Januar 2016 skal jeg igen have part på Pyrus, dog uden springning.
Annonce