{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pinto Malakit (solgt)

Stem fair

DSP Gry Annerup

Stem på min øjesten <3
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
2005
Fødselsår:
2003
Højde:
Hun er ca. 168 i stangmål.
Højde:
143,3
Temperament:
Hun har et rigtig skønt temperament, hun er et rigtig nusse hoved og elsker at komme ud og lave noget som hun så gerne visser når man henter hende, det er tit man møder en hest der kommer galopperende hen til en
Temperament:
Hun er til tider en bestemt dame fordi at hun har adfærdsprblemer. Gry er helt klart en enmandspony! Hun knytter sig kun rigtigt til én person. Hun er en rigtig lille hystade! Hvis jeg skulle beskrive Grys temperament med 3 ord, ville de nok være hidsig, blæret og selvstændig.
Gangarter:
Malakit har fået nogen rigtig gode gangarter efter vi har fået hende, da hun manglede lidt mere framaddrift generelt i både skrid, trav og galop. Skridt: middel Trav: over middel Galop: over middel, galoppen er hendes stærke side hun har en rigtig god galop som er rigtig flydende og en drøm at side i.
Gangarter:
Skridt : Over middel. Trav : Blæret middel. Galop : Gry har været lidt panisk over galoppen, så den er meget rå. Men en middel.
Stævner:
Ingen stævner endnu, men kommer forhåbentligt snart, men hun er blevet eksteriørkåret i Dansk Pinto Forening ved tidligere ejer i 2011 hvor hun fik følgende resultater 7P 7786 57 877 7
Stævner:
Gry og jeg har været til et par stævner ude i distrikt 14. Vi har ikke gjort så meget i stævner, da det ikke siger hverken Gry eller jeg det helt store.
Stamtavle:
Stamtavle:
Gry har kun halv stamtavle. Hun har så desværre kun blåt hestepas. M: Sara Annerup. - Vi kender desværre ikke rigtig Saras afstamning, men vi ved at hun er halv DSP og halv Oldenburg. Det var min veninde der ejede Sara førhen, så jeg ved at Sara er helt cool og står model til mange ting! F: Lincoln SPH 69 D.S.P. FF: Lombard. FM: Babsy. FFF:Liverpool. FFM: Eisele. FMF: Poker. FMM: Bert.Crystal FFFF: L.Barn Dance. FFFM: L.Fairytale. FFMF:Eisenherz II FFMM: Akropolia. FMFF: Peelhut Grande. FMFM: As.Quiteright FMMF: Hoeks.Monar FMMM: Broomy Crystal.
Køn:
En rigtig smuk hoppe
Køn:
Hoppe med et stort fedt H!
Bemærkninger:
Da vi var ude og se på Malakit første gang kunne jeg godt mærke at hun var en spcial hest og en dame med sine egne meninger og en hest der knytter sig meget til sin rytter, vi så først tidligere ejer ride hende og hendes ganarter var ikke noget at råbe hurra for men da hun kom til galoppen var jeg helt mundlam den var så fantastisk og kunne se mange muligheder i hende. Jeg kommer op og side på hende og begynder at ride hende hun var rigtig nem og let på tøjlen, men da jeg forlangede noget af hende blev hun rigtig pige sur og sparkede ud, men det kunne jeg godt lide for det betød at hun havde teperamentet til at kunne komme langt, jeg prøvede nogen øvelser på hende som vi havde fået af vide at hun kunne men hun blev bare pige sur og fik ikke særlig meget ud af dem, jeg prøvede et tilbagetrendning og hun gjorde det bare flot og tidligere ejer sagde at det havde hun aldrig lavet med hende før så det sagde mig bare at hun var rigtig lærenem fra dette øjeblik vidste jeg bare at hun skulle være min, jeg kommer op og galoppere og kunne slet ikke side på hende men det var ikke hendes fejl det var min og sagde også til min far bagefter at det er bare noget jeg skal lære og at jeg kan se mange muligheder i hende. Den 19 juni blev hun endelig min vi kørte den lange vej til Sjælland med hestetrailler, hun var så fin da vi så hende og hun gik bare lige op i trailleren, så dejligt vi kørte med det samme og hun stod bom stille i trailleren vi mærkede engengang at hun var med, da vi kommer hjem kommer hun ud til de andre og de tog så godt imod hende, de bød hende velkommen også gik de og græssede sammen det kunne ikke have gået bedre. Når jeg har haft hende i lidt længere tid skal der nok komme flere billeder og mere tekst.
Bemærkninger:
Gry er en ret så hidsig dame, og selvom det er blevet bedre med tiden, ja så vil hun nok altid have et ret så varmt temperament. Gry er ikke som de fleste andre heste, da hun har en del adfærdsproblemer. De stammer sandsynlig vis fra at hun aldrig rigtig er blevet taget fra sin mor. Så adlød det mindste vink fra sin mor, selvom det kunne være på bekostning af både andre heste og menneskers sikkerhed. Og udover det er hun total kontrolfreak. Hun er så ekstrem, at hvis personalet på rideskolen ikke har det samme tøj på, så vil hun simpelthen ikke ind. Derfor egner hun sig kun til én person. Og jeg blev så denne person. Gry har gennem sin mentale udvikling, lært mig utroligt meget. Jeg kunne skrive en roman om alt det vi har lært og været i gennem. Og for at vende tilbage til hvor vi startede, så er Gry heldigvis langt om længe blevet taget fra hendes mor. Og det har hjulpet hende til at blive en mere "normal" hest. Men jeg elsker Gry præcis som hun er, og jeg tager gerne flere kampe med hende, hvis det er der der skal til. Gry og jeg rider ikke dressur, men derimod klassisk ridekunst. Og vi nyder det i fulde drag, og tager hellere 7 år om at få en helt korrekte bæring, end at starte stævner. Selvom at jeg snart falder for ponygrænsen, så har jeg ikke tænkt mig at sælge Gry. Det tror jeg ikke, at hverken Gry eller jeg kan kapere. Jeg synes at det ville være synd for hende, hvis hun skulle starte helt forfra med tillidsarbejdet. Og især nu når hun ikke stoler på så mange mennesker i forvejen. Planen er at Gry skal færdiguddannes hos mig, fordi at hun er ekstremt meget bagud i rideuddannelsen. Og jeg vil ikke have en ny hest, hvis det er på bekostning af at jeg så mister Gry. Jeg vil gøre alt hvad der står i min magt for at beholde Gry til hendes aller sidste dag her på jorden. Hun er en del af familien den dag i dag. Små facts om Gry: - Hun hedder Gry dels fordi at hun skulle hedde et unikt navn og dels fordi at hun blev født da morgensolen gryede. - Hun har ret store ører. - Hun kan skabe sig værre end en 3 års. - Hendes allerallerbedste ven hedder Mille, og de minder utroligt meget om hinanden. - Hun er meget moderlig overfor de yngre heste og ponyer. - Hun elsker at springe og har den rette tænding. - Da vi købte hende var hun primært skovturspony. - Hun er skrækslagen for vand, og alligevel står hun henne ved vandkoppen, og forsøger at oversvømme hendes boks. - Hun blev først taget fra sin mor som 5 års, og igen som 10 års. Ja, hvad kan jeg mere sige? Gry er min øjesten og jeg elsker hende selvfølgelig overalt på hele jorden og i hele universet. *** Billederne er enten taget af Mai Moeslund Hansen eller mig selv. Billeder lånes gerne ud på forespørgsel ***
Annonce