{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hollandsk Sportspony Arora (Aurora)

stem gerne:D

Dansk Varmblod Armani

Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
2004
Fødselsår:
2010
Højde:
Ca. 142 i stg.
Højde:
176cm
Temperament:
Temperament:
han er en lille smule varm når han er nye steder henne, men generelt er han bare lidt af en drengerøv og en kylling en gang imellem :)
Gangarter:
Skridt: træder godt over Trav: træder fint over. Galop: træder fint over
Gangarter:
hans skridt er lidt langsom men han træder godt ind under sig. hans trav er vi ved at få styr på. vi har fundet et godt grundtempo. han har en stor galop. vi træner pt på at få ham kortet lidt ind så han stadig beholder hans gode galop men ikke er så klodset.
Stævner:
LD2: LØRI Træning stævne LD2: LØRI Julestævne LC1: LØRI Julestævne LD2: LØRI Fastelavn stævne LC1: LØRI Fastelavn stævne Ringridning Egely: 1. Plads Ringridning Egely: 3. plads
Stævner:
vi har ikke startet nogle endnu, men skal måske om 2 uger :D
Stamtavle:
Ikke angivet.
Stamtavle:
Køn:
Smuk hoppe:)
Køn:
vallak
Bemærkninger:
Arora arora arora arora hvad er himlen uden skyer? Hvad er en sko uden en fod? Hvad er farveblyanter uden farve? Hvad er jeg uden dig? Ingen ting! Jeg elsker dig<3 01-05-13 Dagen hvor vi tog ud for at kigge på Arora. Da vi kom stod hun inde i en stald med køer. Vi snakkede med den tidligere ejer og blev enige om vi to hende med hjem på prøve. 02-05-13 Den første dag hun var på prøve. Det gik godt hun var stadig lidt spændt efter den lange køretur og det nye sted, men det blev bedre. Hun kom ud til de to andre heste på marken og hun slappede mere og mere af:) 2-6-13 Arora blev min. Arora er en lidt speciel hest. Da jeg fik hende for nogle år siden, var hun bange for flere ting og hendes krop havde brug for at blive rettet op. Arora har sommereksem som driller utrolig meget.
Bemærkninger:
det er en hest jeg rider for en kammerat. utrolig lækker hest der kun bliver bedre og bedre for hver gang. gudesmuk hest.
Annonce