{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Islænder Þokki fra Hallisgård

:-D

Islænder Gáska fra Isafold

Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
2013
Fødselsår:
2004
Højde:
Højde:
134 :)
Temperament:
Han er en dejlig dreng, som er nysgerrig og glad. Han er meget selvstændig, men stadig respektfuld, og tillidsfuld.
Temperament:
Kan være enten verdens sødeste eller verdens stædigste pony:)
Gangarter:
Han er femgænger Han har en ren tølt fra naturens side. En trav med flot svæv og gang i bagbenene :-) I sin skridt træder han fint over. Hans galop er påvirket af passen, og gør den derfor en smule flad, ellers rigtig fin. Han vælger tølt ligeså ofte som traven :-)
Gangarter:
Skridt: Stille og rolig, kan også være frisk. Tölt: Behagelig. Kan både være hurtig og langsom. Trav: Hurtig og stor. Pas: Kan både være hurtig og langsom. Hun går nogle gange lidt (meget kort) flyvende pas. Galop: Stor og blød. Man kan næsten sidde ned i fuld galop.
Stævner:
THOR'S FØLSHOW D. 22/9 2013 Point skala fra 1-5 EKSTERIØR Front: 2,5 Proportioner: 3,0 Ryg og kryds: 3,0 Muskelfyldt ryg og muskuløst kryds Fundament (led, lemmer og hove): 3,0 Korrekte lemmer TOTAL 2,85 GANGARTER OG UDSTRÅLING Form og holdning: 3,5 Velrejst og god holdning Bevægelse: 3,0 Middel kapacitet Udstråling: 3,0 Vågen og samarbejdsvillig TOTAL 3,20 Udover det fik vi en kommentar som lød på at han var godt opdraget. Han fik alt i alt 3,03 og lå på en 4. plads ud af 13 føl:-D Er godt tilfreds! Han viste sig fra sin bedste side, både mht. at trække ham, læsse ham, bedømmelsen og generelt bare at omgås med en masse andre heste.
Stævner:
Første stævne nogensinde T8j - 4. Plads 4.5j - 5. plads :) Ellers patruljeridt og ridelejr stævner :D
Stamtavle:
F: Svalur fra Dalur FF: Vængur frá Auðsholtshjáleigu FM: Gleði fra Dalur FFF : Orri frá Þúfu í landeyjum FFM: Rán fra Flugumýri FMF: Nökkvi fra Eriksholm FMM: Drift fra Þúfu í landeyjum M: Grima fra Stettekær MF: Darri fra Kampholti MM: Grima fra Varmalæk MMF: Gormur frá Akureyri MMM: Skjòna fra Borgerholti MFF: Hrafn frá Holtsmúla (Islands bedste avlshingst nogensinde med over 1000 afkom) MFM: Krafla fra Kampholti
Stamtavle:
Køn:
Vallak.
Køn:
Hoppe(:
Bemærkninger:
Kl. 07.15 d. 11. Maj 2013 blev min lille Han har fået navnet Þokki. Dette betyder en hest med et behageligt sind. Jeg var så heldig at se hele fødslen. Alt gik som det skulle, hvilket var rigtig dejligt! Efterfølgende sad jeg hos ham, og fik taget billeder, nusset og fik set både første gang han rejste sig, første skridt, første gang han spiste og meget mere. Han tillidsfuld, men er alligevel den type som passer lidt på. Da han var yngre havde han tillidsproblemer til fremmede mennesker, men dette er blevet meget bedre, efter jeg har haft ham mere i hænder :-) Udover det er han rigtig nem at have med at gøre. Jeg er helt sikker på at det bl.a. kun går så godt med ham, fordi jeg hele det første halve år sad jeg ude på folden med ham. Specielt fordi han er en meget stille og forsigtig type, så jeg ville med sikkerhed ikke have haft så nemt ved at håndtere ham nu, hvis ikke jeg har brugt alt den tid sammen med ham, som jeg har gjort fra da han var føl. Derved har jeg også haft de bedste muligheder for at opdrage ham, og det har givet mig en helt fantastisk hest. Generelt har jeg lært ham og opdraget til at lytte til mig og hvad jeg fortæller ham, derved har vi også rigtig god kommunikation ved kropsproget. Dette har også gjort ham særdeles respektfuld. Vi har en god forståelse for hinanden, som også gør at vi har et godt samarbejde og at han selv tilbyder mig at arbejde. Den 7. oktober blev han kastreret som 1,5 år, og hele processen gik fint. Han kom fint over det, og han blev meget mere stabil i sit sind, ret hurtigt efter. Jeg mener at det var det rette tidspunkt for ham at blive kastreret på, både grundet hans sind, men også grundet hans bygning som ellers ville blive præget af en sen kasteration.
Bemærkninger:
Vi fik Gáska i Februar 2014(: Hun skulle have føl og folede to måneder senere et lille hoppeføl<3 Hun begyndte at blive redet en måned senere og jeg red hende første gang endnu en måned senere. Efter første gang jeg havde redet hende, begyndte jeg at ride hende mere og mere!(: Hun kommer fra et sted hvor hun blev brugt til sådan noget ledertræning af mennesker. Der trak hun bare rundt med folk og derfor er det blevet en dårlig vane. Jeg har arbejdet meget med det og hun er blevet meget bedre! (; Jeg rider hende dressur hvor vi har fokuseret meget på bare at kunne lave parader og at det er mig der bestemmer. Det er hun også blevet mega god til! Fra at have en stoplængde på 4 meter til højst en halvxD Omkring juleaften blev hun halt og stod på boks i en uges tid:( Derfor skulle vi lige i gang igen:) Den 10-11-12 juli var jeg på ridelejr med hende:) Jeg var meget nervøs for at hun ville være virkelig fræk, men hun var bedre end hun har været før!(: Vi vandt udklædningskonkurrence, ringridning og behændighed!(: Vi har også haft mange trailer problemer med hende, men hun gik lige op i traileren!:D Der kommer flere billeder når jeg har nogle;)
Annonce