{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Traver Nico

Bedøm fair😘

Dansk Varmblod Parlør *Himmelhest*

Stem fair ❤️
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
1994
Fødselsår:
1995
Højde:
150 cm. Så han er lille hest.
Højde:
Jeg vil skyde på at hun er omkring de 160 cm :)
Temperament:
Nico har simpelthen det dejligste temperament. Stille og rolig, og tager altid i stiv hov! Han er ikke hesten der bliver bange for nye ting.
Temperament:
Parlør er ved at være en dame der er oppe i alderen, men hun har da sine meninger om hvordan vores undervisning skal foregå. Men hun er ellers en meget rolig og kærlig hest som man ikke kan gøre andet end at holde af, nok på grund af at hun er så rolig som hun er! Hun er også noget af det blideste man kan opsøge.
Gangarter:
Skridt: Middel Trav: Lidt over middel, han er jo ikke traver for ingenting! Man hvis man ikke kan samle ham i traven, er han næsten umulig at sidde på! Galop: Middel. Men dejlig nem at sidde i, dog næsten intet rygsving, og derfor er det faktisk rigtig svært at ride med sædet. Til gengæld, hvis man ikke får redet frem, traver han med bagbenene. Sødt til tider, men kan være lettere irriterende, når folk gør grin med det!
Gangarter:
Skridt: Det er meget forskelligt, men alt i alt har hun en fin og afbalanceret skridt! Trav: Traven er helt fantastisk! Hun tror til tider hun er traver vil jeg påstå! Galop: Hun har den dejligste arbejdsgalop der findes! Den er lige til at blive forelsket i. Dog har hun på det seneste haft problemer med at styre sine forben, men det er ikke noget jeg ikke er vant til.
Stævner:
Puha, kan simpelthen ikke huske alle vores stævner! Men en 1. plads i dressur, LB2. 20. første pladser i spring. Wow... 7. anden pladser i spring. 4. 3. pladser i spring. 1. 4. plads i spring. 1. 5. plads i spring. 1. 6. plads i spring.
Stævner:
Vi har kun deltaget i to stævner indtil videre og derfra har vi fået en enkelt tredje plads i LD1 og en førsteplads i LD1 og en førsteplads i LC1.
Stamtavle:
Kender desværre ikke hans stamtavle.
Stamtavle:
Køn:
Verdens bedste vallak <3
Køn:
Hoppe, med stort H.
Bemærkninger:
Nico er simpelthen bare drømme hesten! Han er helt igennem fantastisk! Mange heste har jeg redet igennem tiden, men ingen slår ham her. Da jeg startede med ham i 2011, skød han skulder med mig, sparkede nogen gange (dog aldrig efter mig, eller andre der bare gik bagom ham), ville på ingen måde gå som jeg ville. Det tog en længere kamp med ham, men jeg nægtede at give op. For selvom han lavede de små numre, så var der altså fyrværkeri når jeg kom ud i stalden og han kiggede efter mig. Nu er vi nået til 2015, han er blevet ældre, men elsker stadig sjov og ballade! Og viser stadig de unge springheste, hvordan det skal gøres! Ham Den Gamle, kan stadig! Farten er dog ikke hvad den har været, men vores små pony vendinger slår sjældent fejl! Aldrig har jeg mødt eller redet så sød, charmerende og forstående hest, hvis personlighed bare skinner igennem. Nico er helt klart mit højdepunkt. Han er virkelig lyset i mørket. Jeg stoler blindt på Nico og han stoler på mig. Vores tillidsbånd er der ikke nogen der kan bryde! Han er verdens bedste ven. Verdens bedste traver, Nico. JEG ELSKER DIG <3
Bemærkninger:
Vores eventyr begyndte for godt et år side og sidenhen er det kun blevet bedre. Jeg tror, at selvom jeg har beskrevet Magic og Domino som heste der var som sendt fra himlen, så synes jeg ikke de måler sig med Parlør på nogen måde. Det er som om at jeg kan se mig selv i den gamle tøs og der er så mange ting vi lærer hinanden hele tiden og den kontakt jeg har med hende, har jeg ikke haft med andre heste. Hun forstår mig på en helt anden måde end nogen andre heste har gjort og jeg er så stolt over at min gamle ridelærer har ladet mig ride hende og stadig lader mig ride hende. Men for mig er Parlør absolut højdepunktet i ugen, at komme ud til! *Opdatering* Jeg er fra d. 30/11-2015 stoppet med at bruge sporer på hende og indtil videre har vi begge fået ros! Men jeg kan godt mærke at hun er en stærk hest! Min ridelærer siger hun plejer at "skinne igennem" når hun har ryttere på som godt kan noget, meeeen, hun kunne også bare være træt en mandag aften ;-)
Annonce