{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Lotte

Shetlænder Fersken

Fersken er en dejlig hest, og hun er noget helt særlig!😍
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
2010
Fødselsår:
2010
Højde:
Ca.111 cm, men det er lang tid siden;-)
Højde:
Fersken er 90 cm.
Temperament:
Sød og rar pony, men lidt bestemt.
Temperament:
Fersken er en dejlig rolig pony, hun elsker at have fart på når det gælder galop! :D Somme tider kan hun dog godt blive en MEGET bestemt dame!
Gangarter:
Skridt: lidt langsom Trav: i trav vil Lotte meget gerne i gallop Gallop: i gallop løber hun rigtig meget fremad så hun er lidt svær at stoppe, men ellers fint.
Gangarter:
Har aldrig redet på hende så det er hvad det ligner. xD Skridt: Middel, Trav: Middel, Galop: Under middel-middel.
Stævner:
Lotte har ikke startet stævner og kommer nok ikke til det da der ikke er en rytter til hende...:-)
Stævner:
Ingen stævner med mig da hun er en tand for lille. :P
Stamtavle:
Hendes far var shetlænder og hendes mor var blandings race så vi ved ikke helt hvad hun er for en slags:-)
Stamtavle:
Køn:
(S)køn og dejlig hoppe
Køn:
Dejlig snaksalig hoppe, med stort H. :)
Bemærkninger:
Lotte er en sød og dejlig pony. Da vi fik hende havde hun aldrig været i hænder og hun havde aldrig haft grime på så det var lidt af en udfordring. Men nu er hun blevet en fantastisk pony. Da jeg er blevet for stor til Lotte og der ikke er nogle der rider hende har jeg tænkt mig bare at lære hende nogle triks og bare gå ture.
Bemærkninger:
Vi fik Fersken hjem d. 1/1-16. Hun er min hygge/tricks/løs spring pony. :) Hun har endelig på 4-5 måneder lært et tricks. xD Det er at kysse, somme tider kan det dog godt blive nogle voldsomme kys. :D Jeg er i gang med at lære hende og smile, det går fint frem ad. :) Hun er en dejlig men bestemt hoppe! Hun er ikke så glad for at rykke sig for andre, at få renset hove og at blive trukket i grime... Alt arbejder vi på! :) Hun burde at blive en sporhund så god hun er til at finde godbidder! xD Hun elsker at blive nusset med, dog skal man passe på nogle gange, fordi somme tider puffer hun bare til dig, eller så begynder hun at gå længre og længre frem mod dig så hun til sidst går ind i dig. xD Men hun mener det jo på en sjov måde! <3 Hun er SÅ god til løsspring, hun har sprunget hele 70cm. <3 07/02-16 Fersken bliver udsat for lidt af hvert. :D Idag skulle hun prøve at springe over en blå plastik tønde. :D Hun tog det i stiv arm ville dog gerne snyde uden om, men det vil de fleste gerne! :) (Det var i løs spring) 01/08-16 Har opdateret lidt info om hende. :) <3
Annonce