{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Mr. Doncans Gambler

Anden særlig race Charlie

Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
2013
Fødselsår:
2003
Højde:
Da Gambler blev født var han 72 cm. Da Gambler blev 1 år var han 123 cm. Da Gambler blev 2 år og han er 126,5 cm. Da Gambler blev 3 år og er 131 cm. Og nu som 4 års er han 133 cm. Så det går frem ad ;)
Højde:
Ca 110, Har dsv ikke fået målt ham :)
Temperament:
Gambler er en meget sød og tillidsfuld pony, men han er også lidt af en bølle og vil meget gerne lege. Han er også meget kælen og et rigtig nussehoved.
Temperament:
Dejlig rolig, Dejligt sind <3
Gangarter:
3 fine gangarter over middel.
Gangarter:
Ved ikke?
Stævner:
Nej, ikke endnu
Stævner:
Nej
Stamtavle:
Mor: Lullu (som også er oprettet på min profil) Far: Mr. Doncan (som også er på hestegalleri)
Stamtavle:
Nej
Køn:
Han blev kastreret den 24 juni 2015 så han er en vallak :)
Køn:
Vallak
Bemærkninger:
Smuk lille brun broget pony hingst. Gambler blev født d. 15/09-13 kl. 15:15 på Nibe rideskole. Jeg så selv da han blev født og vi har optaget en video af hele fødslen. Da han blev født målte han kun 72 cm. men han vokser godt. Hans far er 138 i stang og hans mor er 120 i stang. Lullu som er mor til ham var opstaldet på rideskole da hun var i fol med Gambler og han kom til verden lige da Nibe cuppen var slut. Vi havde ventet længe på at han skulle komme og var meget spændte på at se ham. I dag er Gambler vendt fra sin mor og hun er solgte fordi jeg skulle have en større pony. Nu står Gambler på vores egen gård, hvor han går og hygger sig med hans foldkammerat Afriel. Han er blevet tilredet - hvilket han tog mega flot. Han er også begyndt at få en god holdning og flere muskler.
Bemærkninger:
Vi fik Charlie den 13-12-2015 Vi var ude og se på han nogen dage inden vi fik ham hjem, og jeg var bare solgt fra første gang jeg så ham<3 Charlie er simpelhen den sødeste kærlige lille pony, man må dig ikke nusse med ham når han er på fold, men det håber jeg at jeg kan når han har fundet ud af at fold og boks er det samme:) Jeg tror at Charlie har lidt separations angst, da han vender og drejer om sig selv, hvis jeg går med min store:), men vi prøver stille og roligt at få det til at virke(: Jeg ville i fremtiden bruge Charlie til tricks og forhåbenligt hvis han mentalt kan så også køre pony;) det var alt for nu håber i ville tage godt i mod ham;)
Annonce