{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Shetlænder Rødsandgaards Baby

Anden særlig race Freja

Jeg skal vinde fordi jeg har en helt fantastisk allround pony. Kan det hele
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
2011
Fødselsår:
2004
Højde:
helt lille bitte :-)
Højde:
Freja er 137 i stg.
Temperament:
meget rolig :-)
Temperament:
Freja elsker at gå tur, få godbidder, springe eller bare ride en god tur. Til spring har Freja masser af overskud og springer med stor lyst:-) Freja kigger ikke på fyld, pynt eller noget andet.
Gangarter:
Gangarter:
Hendes gangarter er fantastiske. I skridt går hun meget fint frem. I traven går hun fint fremad og stopper aldrig når den skider. I galoppen rider den til og man kan altid stoppe den igen.
Stævner:
Stævner:
Freja har sprunget 60 cm til stævner men kan sagtens springe højere. I dressuren har hun gået op til LD2 men kan sagtens komme op i de højere klasser.
Stamtavle:
mor : Rødsandgaards Lille My far : Rødsandgaards Herkules mormor : Rødsandgaards Monsel
Stamtavle:
Køn:
Hoppe
Køn:
Freja er en fantastisk hoppe.
Bemærkninger:
født mandag den 9 maj i mellem kl 3 og 6,30 en lille dejlig pinto pige som vi længe har ventet på :-) jeg var ude og se til Lille My kl 3 i nat der var der ingen tegn på fødsel :-) så sendte jeg min store pige ud og kigge kl 6,30 trode ikke der var sket noget... men hun kom løbende ind og råbte helt vildt :-) DER ER KOMMET FØL, DER ER KOMMET FØL <3 så vi stormede alle 5 ud og skulle se den :-) og ihhh hvor er den bare sød :-) Rødsandgaards Baby's dagbog:-) D. 10-05-11 Idag blev jeg vækket af Sanne og jeg havde fået en fin ny grime med bling bling på.. men den var jo aaaalt for stor altså. :-) og så har jeg været på mark for aller første gang .. uuuh det var sjovt men også lidt farligt og jeg kan løbe lige så stærkt som en motorcykel :-).. der var mange blomster med masser a dyr i, som fløj op i min næse det var ikke rart .. mere tekst kommer når jeg bliver lidt ældre :-)
Bemærkninger:
Freja er verdens bedste dressur pony som elsker en god ridetur eller bare blive nusset i stalden. Freja har altid hovedet indad når hun rider dressur.
Annonce