{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Osiris<3

Bare for sjov.🐴😍👌

Dansk Varmblod Noble Hit - SOLGT !

Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
2007
Fødselsår:
2012
Højde:
Han er 185 i stang mål men hvis han tar hovet op så er han 197 cm.
Højde:
Pt måler han 168 cm :)
Temperament:
Han er meget forsiktig og meget følsom! Han er meget glad for og se sig selv i spejlet på banen! Han er lid af en drengerøv når han er på folden!!!
Temperament:
Et rigtig nussehovede og utrolig sød, rar og nem af at være hingst! Kan trækkes alle steder og rides nemt sammen med andre heste :)
Gangarter:
Skrit: Høj Trav: Høj Galop: Høj Han har bare de beste gang arter i verden inden for hest!!!!
Gangarter:
3 meget dejlige smidige, taktefaste og rumlige gangarter :) Helt klart nogen han vil udvikle en del mere når han bliver ældre og stærkere :)
Stævner:
Ikke i nu, men regner med at han kommer til og starte LB moske. Han et jo stadig ung hest!!!!
Stævner:
2016, Været med til 4 års championat hvilket han klarede super flot og endte på lidt over 8,0. Egnethedstest 800 point :) Samt klubstævne 2*LC til over 70% og vinder :)
Stamtavle:
Han har rød pas.!! Jeg skal nok få den skrevet ind men jeg har den ikke lige nu.
Stamtavle:
Far : Era Dancing Hit Morfar : Blue Hors Don Romantic Mormorfar : Leandro
Køn:
Dreng / valak Han er en køn og kærlig valak som elsker og blive nusset med!!!
Køn:
En super dejlig hingste basse :)
Bemærkninger:
Han er meget nysgerrig og hvil gerne se hvad ser der er i verden og omkring ham. Han vil gerne springe tror vi fodi at han bliver helt glad når han ser et spring!!! Der et eller anet der gør at han ikke er så glad for og få Hovedtøj på eller bid i munden. Han går helt bananas hvis en af hanes boks side kamarater bliver taget fra ham eller ud af stalden. Det startede med at en af vores hestepanconere købte ham, men de mente at han var for vild og så købte vi ham vi havde tænkt os og tilride ham og bag efter komme af med ham og tjæne mange penge.:-) NYT. Vi har prøvet og løsspringe Ham og det er han ikke god til men han mangler kun teknikken. O Os Osi Osir Osiri Osiris Osiris<3 Osiris Osiri Osir Osi Os O
Bemærkninger:
Noble Hit er den sødeste og nemmeste ung hingst jeg kender! :) Jeg er så heldig og taknemlig for at Per Thybo har givet mig æren og muligheden for at arbejde og uddanne på sådan en hest som ham! :) Noble Hit er købt på auktion til hingste kåring i Herning 2015, af avler, Stutteri Fredsbo. Han havde været stilet til kåring men desværre ikke blev kåret! Da vi fik Noble hjem havde han ca været redet 15 gange inden Herning, hvilket han havde taget så pænt at han blev vist under rytter til auktion! Da han kom hjem red jeg ham ca 10 gange fordelt på knap 2 måneder hvor han så fik ferie ? Han er lige blevet startet op igen her efter nytår hvilket han har taget i stiv arm! Han har bestemt ikke glemt hvad det vil sige at være ridehest! Lidt rundt i longe og så var det bare og hoppe op og ride rundt, så fin og let i alle gangarter :) Noble er og bliver en rigtig guttermand, han giver mig et smid på læben hver gang jeg arbejder/håndtere ham, og minder mig om hvor taknemlig og glad jeg er for at Per Thybo giver mig denne mulighed! :) Jeg er utrolig spændt på hvad fremtiden bringer ham/os. Glæder mig utrolig meget til at skulle ud og vise ham frem i 4 års stævner/klasser :)
Annonce