{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Arabisk fuldblod (OX) Phebee

Shetlænder Krabbes kasandra

Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
2003
Fødselsår:
2011
Højde:
145
Højde:
ca. 83 cm.
Temperament:
Rolig men med en dejlig tænd/ sluk tænding
Temperament:
en pony der både kan være rolig og også kan have fart på. Hun er ikke bange for så meget. Hun er ret cool med næsten alting, men køer og nogle få andre ting er åbenbart meget farlige.
Gangarter:
Dejlig svævende
Gangarter:
skridt: gode lange skridt og rolige bevægelser trav: også gode skridt og et godt tempo galop: er rigtg fin, og kan være lidt hurtig op ad en mark ??
Stævner:
Kun nogle få spring klasser ld Nu har de lært hinanden bedre og kende Og har vundet både Lc og lb ;-) Men mange flere skal nok komme ;-)
Stævner:
Lemvig dyrskue 2016: 3 bedste shetlænder med 23 point, i alle racer en 16 plads med ærespræmie Lemvig dyrskue 2016: Mønstring 1. plad ud af ? Lemvig dyrskue 2016: Agility 1. plads shetlænder stævne i skive (hest i fokus) 2016: sping 1. plads efter omspringning på tid med 2 andre Agility 2. 1 point fra førsete pladsen shetlænder stævne hos stutteri bådsgård 2016: spring 4. plads da hun var doven i starten og væltede et spring Agility 2. plads brugsdag i skive 2017: 3. plads i mønstring 1. plads i spring Lemvig dyrskue 2017: 23 point (bedste karaketastik på skuet i følge mig, de nævnte ingen fejl) 1. plads i agility
Stamtavle:
mor : Cecica (ox-araber) far : syson (ox-araber)
Stamtavle:
Køn:
Hoppe
Køn:
Hoppe
Bemærkninger:
Den mest fantastiske prinsesse, som vi har købt af Stine Kruse ;-) Hun er rigtig skøn både på stald på tur, dressur og spring ;-) så helt igennem total skøn og køn ;-) Min datter julie får rigtig mange gode ture, og er glad efter hver ridetur ;-) Vi har nu haft hende et stykke tid og de har lært hinanden godt og kende ;-) Vi har været til landsfinale i stafet spring på vilhemsborg og blev nr 2 ?????? Phebee er komme hjem og stå, og det nyder de virkelig meget de leger tit på marken og pheebe følger julie som en lille hund selvom hun intet har på hende ;-) De går både over pressining og leger med bolde ;-) det er bare den bedste 1 pony ;-)
Bemærkninger:
Jeg fik pony pigen hjem 4/10-2015 de første par dage striglede jeg og skridtede jeg kun med hende, men det gik hurtigt frem derfra, så nu kan hun lidt af hvert. I 2016 kørte vi hende til. Første dag med vogn på travede vi, så jeg synes hun er en ret sej lille en! Da vi fik hende havde hun ikke oplevet så meget, men hade helt sikkert haft det dejligt på stutteri Bådsgård. og nu har hun været til både stævner og dyrskuer. Hun har sprunget 72 cm. hvilket jeg synes er ret sejt når man selv kun er 83 cm. vi har efterhånden været til et par stævner, og hun er altid mega sød. Hun er en fornøjelse at have med, og hun viser sig flot frem! sommerferien 2017: jeg skal have hende med på ridelejr, og jeg håber hun kommer til at kunne li det. Hun har aldrig rigtig været et andet sted i flere dage (i hvert fald ik siden jeg fik hende i 2015), så det bliver spændende at se hvad hun siger til det. Hun er ret bange for store heste, og hun skal ned til nogle fjordheste og danskvarmblod, så jeg ved ikke helt hvad hun kommer til at sige til det. Oven i de store heste, så er hun også vildt bange for køer, og dem er der også en del af der hvor vi skal hen. 26/7-2017 Kasandra er blevet en lille fed klump efter at have været på sommer græs... hun er blevet meldt til Aulum dyrskue 2017, og jeg håber at hun når at blive en smule tyndere. Hun er en fantastisk pony, og min bedste ven. Hun er god til at læse folk, så når jeg er ked af det, så kan hun mærke det, og så er hun lige lidt ekstra sød mod mig. i følge mig, så kan man ikke finde en bedre pony!! Hun er god til børn, hun er med på at lave ting og hun er meget samarbejdsvillig. Jeg ville dog aldrig sælge hende som børne pony (til små børn), for jeg tror hun ville komme til at kede sig, og så tror jeg hun ville blive lidt sur. 10/8-2017 min lille pony er nu i fin til Aulum dyrskue. Hun er ikke for tyk længere og hun er blevet opdraget lidt på også. Hun bliver bedre og bedre, og hun stoler mere og mere på mig. Så når vi træner nu, er det kun græs der kan slå mig, men det gør det så også for det meste. Jeg forstår hende godt, jeg er også en stor mad elsker :). der er 2 dage til Aulum dyrskue, og vi har øvet mønstring, og i mens har vi fået smidt et par kg, eller ponyen har i hvert fald. vi er også meldt til shetlænder stævne i skive, det er den 19 og det er vi også bare så klar til. Det bliver spring og udklædnings agility