{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest Jenta kvistgaard

Islænder Alti fra olesminde (kaldt Atli)

Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
2014
Fødselsår:
1996
Højde:
målt til kåring 144 cm
Højde:
Atli er ca. 140
Temperament:
hvis jeg ud fra hendes temperament skulle gætte hendes alder, så ville jeg nok gætte 14 år ca. Hun er simpelthen så dejlig og stille rolig. Hun er nem at håndtere på fold, i stald og næsten over alt faktisk.
Temperament:
Atli er en utrolig rolig pony. Han går stille og roligt på ture, og er styrbar. Atli vi meget gerne gå lige efter andre heste, hvis han altså får lov. Atli er en rod når det kommer til at stå stille, så nogle gange skal man virkelig lige vise hvem der bestemme;) Men alt i alt er Atli rigtig rolig og nem<3
Gangarter:
skridt: 8 trav: 7 galop: 7
Gangarter:
Skridt: Hans skridt er meget rolig, da han tit går langsomt, men når du først sparker til ham, så har han en utrolig dejlig skridt. Pas: Hans pas gang er meget rar at sidde i, han går meget stabilt og er let at sidde i. Trav: Hans trav er noget svær, da det godt kan komme til at gå ret hurtig, og så slår han nemt over i galop:) Tølt: Atli´s tølt er virkelig nem at sidde i, og man føler at man sidder i en sofa. Galop: Hans galop er meget nem at sidde i, han løber dog ret stærkt, men er stadig utroligt nem. I alle gangarter er han både styrbar og nem at stoppe:)
Stævner:
Aulum dyrskue 2017, hun fik 23 point. stævne i Hodsager LC 1 til 62,800% super stolt af hendes første stævne
Stævner:
Desværre ingen:(
Stamtavle:
Stamtavle:
Køn:
Hoppe
Køn:
Atli er en dejlig og køn dreng!<3
Bemærkninger:
Jenta er en nu 4 års fjordhest, som har vundet mit hjerte. jeg har kendt Jenta hele hendes liv, og har været så heldig også at være med til at tilride hende som 3 års. nu har hun været redet i snart et år, og vi har haft mange op og nedture. Hun har haft en periode hvor hun både bukkede og små sejlede, vi er heldigvis ovre den periode nu. Vi er kommet så langt at det lykkedes os at gennemføre en LC 1 for heste til 62,800 % hvilket jeg er rigtigt stolt over. Jeg har været så utrolig heldig at få lov at tage Jenta med på efterskole, hvor jeg starter den 12-08-2018. Jenta kan dog først komme fredagen efter vi starter, da hun scannes for at se om hun har føl i maven. Hun har nemlig været ved en hingst, og han er bare rigtigt fin! hun har dog været afsted af 3 omgange, så er ikke sikker på at hun synes hun skal have føl næste år. Jeg har nu haft Jenta med på efterskole i 3-4 måneder. Jeg er ovenud lykkelig for at have hende med! Vi er desværre kommet ind i en lidt dårlig periode ridemæssigt, men vi tager det dag for dag. Hun har været stiv og bare svær at arbejde med, men synes det er begyndt at blive bedre. Vi er også begyndt at få springundervisning hver onsdag, hvilket hun klare overraskende godt! Hun har sprunget 1 m i enkeltspring, og også nogle små baner, hvor højdeforskellen har været ret stor, så når nogen har være små kryds har andre været omkring 60-70 cm. efter jeg nu har haft Jenta med på efterskole hele skoleåret 18/19, er alt med hende kun blevet bedre! Jeg har lært nogle nye sider af hende at kende, og hun viser mere og mere af hvor fantastisk en personlighed hun har. vi er kommet op at springe 110 cm enkelt spring og 80 cm baner, hvilket jeg er super stolt af. hun er også blevet vildt dygtig i dressuren, og hun er virkelig bare en fornøjelse at ride lige meget hvad.
Bemærkninger:
Atli er brun/sort, under hans pandelok er han lidt grå. Atli elsker en tur i skoven, og en dejlig galop i det fri. Atli er meget nem, og han er utrolig børnevenlig.
Annonce