{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Halfdan og Nadja, dressurtræning - d. 4 marts 2015.

572 visninger | Oprettet: 5. mar 2015

Halfdan og Nadja, dressurtræning - d. 4 marts 2015.

Jeg håber virkelig at i vil se videoen og kommenterer, for jeg synes selv at det gik fint. Taget i betragtning af at jeg ikke har redet i et par uger, at jeg red rundt med en skadet hånd, og når jeg normalt plejer at ride som lort, så synes jeg at det var fint.
^^ personligt synes jeg at det ser roligt, kontrolleret og harmonisk ud.
for første gang i rigtig lang tid, følte jeg mig ikke som en komplet amatør.... for første gang er jeg tilfreds med noget jeg har gjort..

Læg gerne en kommentar, så bliver vi glade :)<3

OBS: grunden til at jeg ikke har taget video med hvor jeg galopperer, er fordi da jeg skulle galopperer, red Nadia (hende i den grønne trøje) rundt foran os, på sin hest Gaston, og jeg ved ikke lige hvad der skete.. Halfdan blev lidt for ivrig og lavede et eller andet sært spjæt med hele bagparten (det ser skide sjovt ud på videoen), som gav et kæmpe ryk i min ryg, og så var jeg nødt til at sidde af (har dårlig ryg i forvejen, som jeg skal passe på, you now), så Nadia satte sig op og tog lidt galop på ham (har kun taget lidt med, så videoen ikke blev for lang).

PS: Jeg undskylder for min nedsidning.. jeg kan ikke sidde på ham, så det er ikke noget jeg gør tit og længe af gangen - foretrækker letridningen, også fordi det er det som belaster min ryg mindst muligt og gør mindst muligt ondt. Men jeg prøver.. øver nedsidning i intervaller, og hvem ved - måske lærer jeg at sidde ned på ham en dag? xD who knows, haha.

Kommentér på:
Halfdan og Nadja, dressurtræning - d. 4 marts 2015.
  •   18. mar 2015 Julie og Sputnik; aw tusind tak! smiley
    nej det har jeg ikke, har kun min personlige/private facebook smiley

    Henriette S; tusind tak! smiley


  •   9. mar 2015 Hvor er i bare dygtige og fine at se på;) Skønt! Hilsen Henriette og den store Røde;)

  •   8. mar 2015 Det ser bare super godt ud Nadja. Har faktisk siden du havde Fænrik fulgt lidt med på sidelinjen, og synes simpelthen du udvikler dig helt vildt. En sand inspiration!
    Kom til at tænke på om du har en facebook side eller noget man kan følge dig på? Jeg er helt sikkert ikke den eneste der er interesseret i at følge dine fremskridt! smiley


  •   6. mar 2015 Bumbum; Tusind tak smiley I will!:)

  •   6. mar 2015 Det ser godt ud! synes godt nok i er blevet gode sammen, og har udviklet jer rigtigt meget begge to! godt arbejde Nadja! Keep working! smiley

  •   6. mar 2015 Karoline; Aw tusind tak! <33 nah det er jeg ikke dygtig nok til helt endnu, synes jeg. Når jeg skal stille op på ham, vil jeg være klar - vil ikke gøre mig selv til grin. Men tak smiley

    Majse & Mille: Tusind tak smiley haha det er helt okay, min første stalket yaaaay! hahah xD. Synes du? jeg synes at nedsidning på ham er svært når jeg har nedsat balance og har løs hud flere steder på kroppen, som hopper og slasker når jeg rider:( er nødt til endda at have sådan noget stram ind noget på når jeg rider og træner..
    ^^ aw tak, jeg er jo nødt til at kæmpe for det, jeg vil opnå.. intet kommer nemt her i livet - i hvert fald ikke i mit.

    Emma Jensen Skov: Aw tusind tak smiley ja han er<3.

    Ida M Lyngstrøm: Tak smiley
    40 kg indtil videre.. mangler omkring 20 endnu.

    TeamNordhuset: Ja det kan jeg godt se at du kan så.

    Halfdan har haft det problem, at han var SÅ afhængig af Fjalar (milla's fjordhest) og de hang sammen nærmest, fordi det har de gjort siden dag et hvor halfdan kom. Han var på ingen måde selvstændig.. men det bestemte vi at det skulle være slut da vi flyttede begge heste i slutningen af august - der valgte vi at sætte dem i hver deres stald, og selvom det tog sin tid at vænne dem fra hinanden, så har det hjulpet, så halfdan er nu meget mere selvstændig og man kan dårligt kalde dem bedste venner mere. Det har været sundt for halfdan at blive flyttet til et større sted hvor der foregår meget mere omkring ham - det har gjort ham mere stabil :).

    Ja det er svært når man har løs hud på mave, arme, og lår, og baller og bryster der hænger s: glæder mig bare til at jeg er færdig med det vægttab, så jeg kan begynde at få de forskellige operationer.

    Tak<3

    Tusind tak! smiley ja balancen er blevet bedre -heldigvis-, men den bliver aldrig perfekt pga. min diagnose s: ville ønske at jeg bare havde lige så god balance som alle de andre piger:( men ja.. sådan er det nu engang ikke..

    Aw tak! smiley



  •   5. mar 2015 Hold nu kæft en udvikling Nadja smiley
    Du har godt nok fået rigtig godt styr på balancen, man kan godt se at du mister den engang imellem men det er jo ingen ting i forhold til hvordan du har kæmpet!

    Jeg synes du kan være mere end stolt over den video! Du sidder så flot efterhånden smiley


  •   5. mar 2015 Jeg kan sagtens relatere til alt det du skriver har selv lidt af stress i 2år og det med at kritisere sig selv blev hverdag for mig, indtiæ jeg stoppede op og sagde NEJ! NU SKAL DET VÆRE SLUT (nemmere sagt end gjort) jeg begyndte at leve igen og acceptere mig selv og min position. ?

    Jeg kender godt det med en stædig krikke, har selv en fjorddreng der minder rigtig meget om halfdan (synes jeg) og han er godt nok en selvstændig herre smiley

    Forstår godt det kan være svært med løs hud osv, men se lige hvor godt du klare den på trods af det.??? smiley du er for sej?


  •   5. mar 2015 Ser godt ud:)

    Du har da godt nok tabt dig meget fra da du fik ham:o!!:)


  •   5. mar 2015 Det ser rigtig godt ud Nadja - dejlig equipage at se på smiley
    Fortsæt den gode udvikling, for så skal i nok komme langt - han er en super dejlig hest smiley


  •   5. mar 2015 Ej Nadja hvor er i altså super gode! Nyder at se at se jeres udvikling sammen (lyder lidt stalker agtig sorry^^'') I er begge nået virkelig langt. Du burde slet ikke undskylde for din nedsiding , for det ser slet ikke så slemt ud smiley du er fandme noget af en fighter keep up the good work smiley smiley

  •   5. mar 2015 Hold nu kæft Nadja!! Du kan være SÅ SÅ SÅ stolt, hvor ser det bare godt ud! Du kan sguda selv starte de LC'er på ham nu - hvor er det bare flot! smiley smiley

  •   5. mar 2015 TeamNordhuset: Wow tusind tak, sikke en sød kommentar, ved slet ikke hvad jeg skal sige.

    Synes du? ;o jeg synes min nedsidning stinker.. ja jeg skal lære at klemme mere med benene, helt sikkert I know, men alt det løse hud som jeg har rundt på kroppen, hopper og slasker rundt, så det hæmmer mine bevægelser og gør ondt (forestil dig at løbe uden bh - det hiver også dx). Selvfølgelig er det ingen undskyldning - jeg ved godt at nedsidning ikke er det jeg er god til.. men jeg prøver dx. Og mht. min ryg, så ja.. jeg har fået konstateret ødelagt rundt og lå stort set stille i et halvt år her efteråret/vinteren og gik mormor tempo fordi jeg intet kunne - lige pt er min ryg HELDIGVIS inde i en god periode.

    Tak<3 eh ja jeg har nok en ting med at være hård ved mig selv og kritisere mig selv, og undskylde over alt muligt.. det er noget som jeg arbejder på - jeg arbejder på at acceptere mig selv og give mig selv pusterum engang imellem.. men det er lettere sagt end gjort, især når man kæmper med depression, angst, social fobi, dårlige tanker osv.. men jeg prøver.

    Aw hvor er du sød! nej halfdan er ikke altid nem at ride, da han er en hest med sine egne meninger der ved hvad han vil, og som til tider er over energisk og har fundet ud af hvor stærk han er.. men elsker ham squ på trods af det<3


  •   5. mar 2015 Jeg synes du laver en rigtig pæn nedsidning smiley !

    Dog kan man godt se du mangler lidt styrke i knæene nå du laver letridning, men når du ikke har redet i et stykke tid + du rider med smadret hånd og fårlig ryg er jeg bare vildt imporneret af at du overhovedet kan sidde på en hest!


    Du er så skide sej og kæmper hele tiden for dine mål, bliv ved på den måde! Og lad være med at skrive - undskyld dårlig nedsidning eller jeg ved jeg er dårlig eller what ever!

    Det passer ikke! DU er PISSE SEJ! Og du skal bare blive ved! Hvis folk er af en anden mening skal de bare lukke, for så har de vist aldrig prøvet at ride på andet end en hest der bare giver i stedet for at tage. !


  •   5. mar 2015 Syrine: Tusind tak søde! smiley

  •   5. mar 2015 Disco og Sabrina; wow tusind tak! ved ikke hvad jeg skal sige.. Tusind tak i hvert fald!:)

  •   5. mar 2015 Det ser jo SKIDE GODT ud!!!
    Godt godt arbejde, du er for sej! smiley


  •   5. mar 2015 Hold nu op Nadia, hvor er i bare nået langt..
    Kæmpe stor respekt for det du har gjort, både med dig selv og din krop, men også med Halfdan og jeres ridning sammen..
    Det er helt utroligt så meget du har rykket dig med ham..
    Kæmpe klap på skulderen til dig, skide godt gået!


Annonce