{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Simone og Marguerit

110 visninger | Oprettet: 22. maj 2015

Simone og Marguerit

Simone er 8 år og har haft Marguerit (som i daglig tale hedder Mango) i ca 3 mdr. Hun fik hende grundet særlige omstændigheder hos tidligere ejer - og vi kan ikke takke dem nok fordi de gav Simone denne mulighed.

Det har været 3 mdr med rigtig mange nedture og mange fald, Mango har/haft en dårlig vane med at lave nogen temmelig pludselige drejninger, som har gjort at Simone er faldet af flere gange. Vi havde dyrlægen til at tjekke hende igennem efter ca 1 måned for at få af vide om det var fysisike problemer som gjorde at Mango bare var svær at håndtere. Men det mente han heldigvis ikke, blot skulle vi prøve med en lidt større rytter til at afrette hende lidt og så skulle vi finde en anden sadel.
Efter 2 mdr blev hun tjekket igen og han så en bedring dog stadig med en lidt for øm venstre skulder, så fortsæt det fine arbejde - og af med den større rytter, da vi kunne fornemme at Mango er ekstrem senisitiv og har det absolut bedst med kun den samme rytter, så op med lille Simone igen.
Men pludselig fra den ene dag til den anden fik Mango pludselig en enorm separationsangst fra flokken og det gjorde at hun var umulig på staldgangen nu og hermed også temmelig svær at ride for en 8 årig, så vi blev enig med underviser om at vi skulle prøve med lidt hjælpemidler og det har hjulpet - og ikke mindst er vi kommet frem til at denne lille varme sag absolut ikke må få nogen form for korn/havre..:-)..
Efter 3 mdr er hun nu tjekket igen og der blev lavet bøjeprøve og lign og han syntes hun udviklede sig rigtig positivt, og vi blev enige om at der skulle forsko på..
Og nu er der nogenlunde styr på en korrekt sadel og der er lige kommet forsko på de små ømme fusser..;-)..

Vi er stolte af at vores 8 årige har kæmpet denne kamp og stadig har modet og lysten til at fortsætte.. <3<3

Pernille H
Kvinde | 46 år | Oprettet: 28. apr 2009


Kommentér på:
Simone og Marguerit


  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Annonce