{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Sienna på kandar..

209 visninger | Oprettet: 6. dec 2016

Sienna på kandar..

Jeg startede på kandaren, men sluttede på trensen.

Sienna var "mææh" i dag. Hun var ikke igennem fortil, ville ikke rigtig gå frem i den "gode, lækre trav med stor skulderfrihed" som hun plejer. Hun blev lidt sur på mig venstre rundt i trav og gik meget bag hånden. Derfor blev hun altså lidt dyb fortil i dag og lidt bag hånden og derfor valgte jeg til sidst at skifte til trensen da jeg ikke ønsker hun skal ligge der og lære det.

På trensen (sidste klip) er hun dog stadig noget baaah, men mere fremme i hånden - men forsigtig, listende på sine forben og i sin skulderfrihed, noget kort gående. Hmm.

Jeg ved ikke helt hvad fanden der sker for hende lige for tiden, de sidste to dage har været noget hø rent trænings mæssigt.

Jeg håber det er fordi hun trænger til den kiropraktor (som heldigvis kommer på tirsdag, pyha) Derudover er jeg ved at eksperimentere med underlaget, om hun stadig skal gå med det, med støtte puder foran eller ej. På videoen her rider jeg nemlig med et alm. underlag. Umiddelbart bliver sadlen liggende hvor den skal, men at hun virker så mystisk gør mig undrende.

Så de næste par dage går på at eksperimentere lidt med underlagene, sadlen og så rider jeg hende helt roligt, afslappet og let de næste to dage. Så må stævnet lørdag gå som det gør. Det er også okay.

Sandra
VIP
Kvinde | 35 år | Oprettet: 20. apr 2006


Kommentér på:
Sienna på kandar..


  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Annonce