{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hingstebassen er tilbage med nyere og bedre tricks 3 !

28.794 visninger | Oprettet: 6. mar 2009

Hingstebassen er tilbage med nyere og bedre tricks 3 !


Hej HGere! (:

Nu har jeg arbejdet på den her film i et godt stykke tid nu og har brugt mange timer på at sætte den her video sammen. Da sangen kun er på 4 min så er der meget at fortælle på så lidt tid. Vi er pt. Nået længere, men har været syg i en længere periode og det gør at jeg ikke har haft mulighed for optagelse. Han er bleven lidt rund den kære Rynke, han mener nok også at han er med føl ligesom hopperne xD Men den går ikke, skal lige skrives han har smidt de lidt overflødige kilo på sidebenene nu. Dog var meget af det også den tykke vinterpels. Kvaliteten på video kan også drille lidt.

Charmeur :`)

” Når jeg ser du kommer løbene mig i møde, er jeg ikke i tvivl, du er en rigtig ven. Jeg har noget helt specielt til dig, noget så stærkt men også utroligt sårbart og nåede man skal nyde hverdag. Man ved aldrig hvornår den sidste dag kommer? Hvad skulle jeg gøre uden dig ?!
Det vil jeg ikke tænke på, har jo allerede en kæmpe klump i halsen ved tanken.
Du skal blive gammel hos mig og vi skal nyde hinandens selskab i mange år!
Når du kigger på mig med dine sorte runde, krystal klare øjne og dine charmene små bamse øre rettes imod mig. Er jeg helt væk.
Du er min Fantasi, mit håb det jeg står op til hver morgen med et smil ”

- Det er min elev der rider Charmeur i filmen, mange vil nok bemærke hendes meget løse tøjler. Man har jo altid lært at holde hænderne ned og ikke have alt for løse tøjler. Jeg er underviser og jeg har en anden ide om hvordan tingene skal være. Charmeur rider bidløst og vi arbejder imod at bruge ben og sæde i stedet for tøjler føring. Hun lære at følge hesten uden at hænge i tøjlerne på den måde for hun en langt bedre balance og ro over sin krop. Nej de skal ikke til stævner nogen af dem, det er ikke det vi arbejder imod det er harmonien imellem rytter og hest. En lethed på tøjlen og et smil på læben! Synes de er nået langt nu hvor Charmeur ikke har været reden i mere end 6 mdr. Han klar bare alt så flot og med en ro der ikke kan beskrives. Er mega STOLT af de to og det vil jeg ALTID være.

OBS : Nej, jeg rider IKKE Charmeur xD

Det her er så ” Hingstebassen er tilbage med nyere og bedre tricks 3” Håber i vil nyde den og det vil være dejligt med en kommentar (: Så 4`eren også kan komme med tiden.

Venlig hilsen Mia Rosenlyst

Kommentér på:
Hingstebassen er tilbage med nyere og bedre tricks 3 !
Annonce