{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

At miste sin bedsteven :'(

1.764 visninger | Oprettet: 20. jul 2009

At miste sin bedsteven :'(

Til alle jer der sidder ude bag skærmene, og tænker, hvad der er sket med ham ? ;'( ja så for i svaret her!.
en nat, ved ikke tidspungtet, men en nat, sad han fast i sin boks, han havde vidst sparket lidt, som han gør meget, når han keder sig! og så havde han fået sit ben op i træmmerne, som var inde i boksen. så hang hans fod fast!. og så kan i jo selv regne ud hvad der skete, har ikke lydt til at skrive det, da det er meget hårdt for mig at tænke på hvor meget han har haft ondt :'( men så om morgenen, fandt hende som fodre ham, hun så hans ben i træmmerne, og så løb hun bare! hun hentede Borgitte og Lars, (dem som bor på rideskolen) de ringede til Sanne og Preben! Birgittes forældre, som ejer NHR. og så var det ellers bare med at få baloo fri! det var meget svært! :'( men det lykedes! de havde ringet til dyrelægen inden, og han havde givet ham noget smertestillende!, HELDIGVIS var hans bkos LIGE ved siden af ridehallen, så de fik ham med meget besvær, han var MEET udmattet, og lå bare inde i hallen! halv 9 tror jeg den var, jeg havde historie, og så kom en ind i min klasse,og sagde min far skulle snakke med mig, jeg gik ud til ham, og han sagde at baloo havde slået sit ben, og nok forstrækt det!, det havde dyrelægen vidst sagt!. min far fik det til at lyde som om det ikke var særlig alvorligt! men jeg gæd! jeg var så bange for at der var sket ham noget !jeg pakkede mine ting, og kom hjem og tog ridetøj på, og så kom jeg derud.
han lå bare inde i hallen! og jeg gik hen til ham, han tog dit hovede op, og spidsede øre! han var så glad for jeg kom :'( jeg satte mig ned ved ham, så rejse han sig op! jeg kunne ikke klare det! han løb hen af jorden på 3 ben! og det SIDSTE ben, hang bare hen ad jorden det var forfærdeligt! jeg begyndte barre at græde! han faldt, ogde hjalp ham, han var FULDSTÆNDIG hævet i hovedet! det var forfærdeligt at kigge på! jeg husker det som det var igår!. jeg sad ved ham i et par timer, men de sidste tog timer tror jeg det var, da havde han slet ikke rejst sig op, han havde givet op! :'( men han havde kæmpet så ufattelig meget! han var en MEGA stærk hest! tårende kommer stadig tit! også nu! det er så hårdt at fortælle om det!. men så kom dyrelægen igen, denne gang en anden dyrelæge! hun kom hen og så lidt på ham! Sanne var derinde, og så mine forældre og mig! hun tog hans ben, han lå på siden, og hun kunne næsten få hans ben 90 grader op! jeg vidste ikke hvad det ville betyde! fordi så meget forstand havde jeg ikke på DET!. men jeg kunne se der kom vand i Sannes øjne, og hun begyndte på at sige noget, og så frotalte hun at hans ben var brækket,(HOFTEN) hans kæbe var også brækket, tror hun. jeg spurgte hvad vi så skulle gøre? :'( hun sagde at det bedste var at aflive ham! jeg SKREG! og græd og græd og græd og græd! jeg løb ud! jeg kunne bare ikke klare det! IKKE BALOO! min mor kom ud og hentede mig! og så snakkede vi med dyrelægen, jeg var ved ham da han skulle aflives, da de hentede sprøjten var jeg selv med ham! jeg fortalte ham det hele!. og snakkede med ham hele tiden!. da hun gav ham spørjten sad jeg ved siden af ham , og sagde godnat og han skulle sove godt! og sådan noget :'( han sov lige så stille ind! han have fået overdosis beroligende! så det var meget fint ! :'( Han fik sit LILLA tæppe på, da indtil han blev hentet, og fik det med.
jeg vil gerne sige tak til ALLE dem som har støttet mig i det!.
og specielt til Birgitte, Gitte, Sanne, Preben, Lars, Kristina. og mine forældre, fordi de var der så meget af tiden! og hjalp mig og ham! og sedfølgelig alle dem som har hjulpet mig og støttet mig! uden jer havde jeg ikke klaret det!.

jeg håer virkelig der er nogen der gidder at læse dette!. og skrive en kommentar!

Kommentér på:
At miste sin bedsteven :'(
Annonce