{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Vrinsks VÆRSTE sider!

2.160 visninger | Oprettet: 26. jan 2010

Vrinsks VÆRSTE sider!

RYTTERENS STØRRELSE SKAL IKKE KOMMENTERES! Og bemærk venligst at de to små piger er begyndere!


Dette klip viser Vrinsks VÆRSTE sider. Der har skam været mange episoder hvor han har været ENDNU værre end han er i denne video, fx rendt af helvedes til med Cecilie og smidt hende af i skoven. Han har smidt hende af ca. 10 gange efterhånden, bidt rigtig mange gange og i det hele taget været utrolig ondskabbsfuld.

Han har mange gode sider, men her er de allerallerværste.

Vrinsk er egentligt bare en pony, som har det meget, meget svært. Udadtil har han en facade på, er en stor machohingst, men allerinderst er han bare en blød, lille hoppe. Vrinsk har forbedret sig utroligt meget, selv den langbenede har haft svært ved at sidde fast nu og da, hvor han bare gik helt amok. De fleste problemer er nu løst ved ham!

Sangen er Nightwish med Sahara =)

Stengaarden
Kvinde | 48 år | Oprettet: 15. aug 2008


Kommentér på:
Vrinsks VÆRSTE sider!
  •   21. okt 2010 Hvor er han bare fræk ;´P hehe den lille bandit, det er godt der er nogen Gode rytter på ham ;P ellers bliver han da alt for fræk .. synes det er godt at den lille pige får en pony hun skal gøre noget for og få, i stedt for at man altid sætter dem op på en "hvis du sparker den i røven vender den siig om og siger undskyld) men håber ikke den lille pige er blevet bange når hun falder af smiley
    hilsen elisa smiley

    ps held og lykke med den frække pony smiley
    og god film


  •   12. sep 2010 hold op en macho hinsgt han forestiller nogle gange.. og nøøjj hvor han udfordrer jer nogle gange.. jag må give jer stor aplaus for at at de der situationer ikke har udviklet sig farligere for jer eller ham...

  •   7. jul 2010 UPDATE

    Vrinsk er nu solgt til en med forstand på problemheste og hun har fået kontrol over ham nu =)


  •   24. maj 2010 hehe fræk pony smiley

  •   28. jan 2010 Han er uden tvivl en lille lort. smiley

    Til hjælp i longen skal du sørge for at du står bag hans skulder. Ellers signalerer du til ham at han skal stoppe op og have opmærksomheden på dig. Driver du ham så frem, bliver han forvirret og dette kunne være grunden til hans stejlen i longe.


    Men ellers ser det ud til, at i gør et rigtig stort arbejde med ham.


  •   27. jan 2010 1. Den pige som havde ham før
    2. Hvor i videoen? Hvis det er pigen, så er hun altså begynder og har dermed ikke styr på sine signaler endnu
    3. Jeps jeg har mærket efter, desuden ville der have været drægtige hopper ellers og det er der ikke smiley
    4. Foder til varme heste
    5. Fordi jeg kun har pisken for at hjælpe hvis han går i stå, hun skal selv lære at ride


    Guldklumperne: Vi har aldrig haft kameraet med når han var ALLERværst smiley Cille red ham fordi de passer perfekt sammen, de forstår hinanden fordi de er ens...


  •   27. jan 2010 at blive longeret, reddet osv i forhold til så mange andre ponyer/heste.

    men kan ikke forstå man lader en hest der er efter de andre gå på fold med en hoppe der har føl ved siden.. (ikke kritik af dig hvis det jo ikke er sikkert det er dig der laver foldplan på stedet)

    og så lige en ting ? hvorfor finder man ikke en anden pony, i stedet for at lade nybegyndere ride en pony som ham ?


  •   27. jan 2010 Hmmmm 1 bryder mig virkelig ikke om den vidoe.

    Spørgsmålene??
    1. Hvem har tilreddet vrinsk?
    2. Hvorfor sidder rytteren så tilbage lænet, når vrinsk skal gå frem?
    3. Har i tjekket at han er ordenligt kastetret?
    4. Hvilke type foder får han?
    5. Hvorfor sidder den lille pige og sparker ham ind i siden, når der iforvejen står en med en longepisk og driver på ham?



  •   27. jan 2010 Stakkels lille misforstået pony smiley

  •   27. jan 2010 sød, fræk pony!
    god video, men synes rytteren har lidt lange ben til han.


  •   27. jan 2010 den pony vil jeg squ godt prøve at ride haha xD

  •   27. jan 2010 *Christina *Laguco* * : Hvorfor tror folk altid at man vil "opnå" et eller andet når man ligger en video ind? Problemet med Vrinsk er, at folk oftest kun ser ham fra hans gode side, så de tror at enhver kan styre ham, men som I kan se her, er der tale om en ret speciel vallak. Mht. longering, så kan man altså ikke lige bruge sig selv så meget når man har en pige som er ved at lære at ride på ryggen. Han gør ALTID sådan her de første 5 minutter og bagefter går han som en engel, lader børnene stå på ryggen af ham, lave div. øvelser og slutte af med at glide nedover rumpen på ham. Og JA jeg er en anelse for stor til ham, men som smiley Sarah smiley JUBII SNE ! se mine anoncer smiley H jo også siger, så kræver en ung pony nu og da at en temmelig rutineret rytter kommer på nakken af ham. Han er ½ islænder og jeg vejer ikke mere end ca. 55 kg. så det er absolut ikke synd for ham. Dyrlægen ved godt at jeg rider ham og hun havde nok sagt noget hvis hun mente det var dyremishandling. Men Cille ER altså bare ikke klar til at tage imod en ordentlig række seriebuk + få ham til at stoppe med det, derfor må jeg på ryggen af ham =)

  •   27. jan 2010 Lige en kommentar til dig (;

    Ang det med en stor rytter på lille pony ... Hvad vil du eller gøre, hvis de små piger ikke kan styre den pony -?- Så må en stor rytter jo op på den , og sætte den på plads !!! Du har med garanti også siddet på en pony der var for lille til dig ...


  •   27. jan 2010 Syntes det er en sød video smiley
    Selvom det nok har været træls nogen gange, sådan har små ponyer det med at være ;).
    Kig ham Herkules jeg har oprettet herinde, han og hingst, og gjorde også det med at bakke, stejle og bukke som en gal i perioder, og andre tidspunkter red jeg rundt uden udstyr på ham, men en rigtig cutie alligevel :D.


  •   27. jan 2010 Hvis du har nogen fald af klip, så tilmeld dem ''fald af the movie''

    kig annoncen (: SIDSTE CHANCE


Annonce