{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Skal jeg give op nu? give slip på det hele?istedet for at kæmpe videre..

6.358 visninger | Oprettet: 26. apr 2011

Skal jeg give op nu? give slip på det hele?istedet for at kæmpe videre..

Så som overskriften siger så ved jeg ikke altid om det ville være lettere at give op i stedet for at blive ved at kæmpe når jeg savner chagall så inderligt!! :``(
filmen er lavet til min smukke chagall han har lige haft fødselsdag det mindste jeg kunne gøre var da at lave en video til ham så ville ønske han kan se hvor meget jeg elsker ham.. den har taget mig lng tid at lave da jeg har det svært ved at se videoer med ham men nu er den endelig færdig og håber han kan lide den og giver et lille indblik sådan om hvor meget han betyder for mig..
jeg ville virkelig ønske chagall at jeg aldrig havde købt den hest der sparkede dig jeg fortryder det så inderligt meget det var jo også bare os to vores venskab var unikt.. tak for alle de ting du har givet mig.. før jeg fik dig turde jeg knap nok at galopere på en hest nu kan jeg nærmest gøre alt du gav mig mod, selvtillid, styrken til at tro på mig selv og viste mig at det var okay at være lidt anderledes.. jeg elsker dig chagall og du må tro mig min skat når jeg kigger op mod himlen og siger til dig at jeg elsker dig ufatteligt og ingen nogensinde kan tage din plad at du altid vil være den bedste hånden på hjertet jeg mener det min skat..

Kommentér på:
Skal jeg give op nu? give slip på det hele?istedet for at kæmpe videre..
Annonce