{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

[Et nytår i flammer - En sand historie]

2.513 visninger | Oprettet: 17. jun 2011

[Et nytår i flammer - En sand historie]

Da jeg var en del af det, har jeg nu valgt at fortælle min version af historien og hvordan jeg oplevede den aften.

Her er lige en fortælling om hvordan det skete, det er nemlig ikke med i filmen.
Nytårs aften 09/10 ved 19 tiden, var der ''nogen'' der havde fyret et batteri af, ikke så langt fra stalden. Batteriet væltede og nogle af skuddene røg op under staldens tag. De gjorde alt hvad de kunne for at slukke det, men med 2000 bundter hø og halm, er det altså ikke bare lige noget man slukker. Brandvæsnet blev tilkaldt med det samme, og fik nogenlunde kontrold over ilden. Hestene blev lukket ud, og løb i alle retninger. Nogen løb til Stavtrup, som ligger 6½ km fra stalden. Andre løb ud på ringvejen, og nogen blev fanget og sat i en anden stald. Det var skide koldt den aften, der var is og sne overalt. Ingen heste kom heldigvis til skade!

Jeg vil ikke høre kritik overhovedet! Jeg har bare fået lyst til at komme med MIN version, og hvordan jeg personligt oplevede det.

I må gerne kommentere den, det er helt op til jer selv. Der er sikkert også en del der hørte om det ''dengang'' det skete, hvor det både var i tv'et og andre steder. Men det er bare aldrig det samme når journalisterne fortæller det, som når man selv fortæller det.

Jeg har med vilje ikke lagt video ind af selve branden, da kvaliteten ikke er god. Men søg på det, så finder i den straks.




Kommentér på:
[Et nytår i flammer - En sand historie]
Annonce