{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Sig ikke, du forlod mig, men blot at du gik i forvejen.

2.065 visninger | Oprettet: 23. jul 2011

Sig ikke, du forlod mig, men blot at du gik i forvejen.

Jeg fik Peace d. 6 August 2010, allerede i oktober måned blev han halt første gang, vi fik dyrlægen ud, som mente det var en seneskade, han stod en uge, hvorefter vi begyndte at genoptræne. Ligesiden har det kørt op og ned, hvergang jeg lige har fået ham op at køre, skete det samme igen, han blev hævet på det ene forknæ, samt blev halt. D. 20 maj 2011 tog vi til Aabenraa, hvor vi i første klasse fik en 2. plads, men i næste klasse blev vi disket og endnu en gang hævede hans knæ op. Vi ringede efter dyrlægen, som kom. Vi fik lagt nogle blokader på ham, men heller ikke det kunne fører os nærmere på en forklaring. Vi valgte hernæst at få taget billeder fra alle vinkler af hans knæ. Vi kan på billederne, på en af de mere sjældne vinkler se, at han har et brud, som der er gået slidgigt i. Benet så rent ud sagt, helt ødelagt ud. Vi fik at vide, at vi prøve at lade ham stå til oktober, og se på det der igen, det valgte vi. Jeg var ude ved ham hverdag, for at sige hej, han haltede stadig, men så ikke ud til at have vildt ondt. Men da jeg kommer ud til ham tirsdag d. 5 juli kommer han ikke da jeg kalder, jeg går længere ned på folden, hvor jeg kan se han bare stå og hænger. Jeg trak ham hjem, hvor han var stok halt og ophævet. Vi ringede til dyrlægen, og sammen besluttede vi han ikke skulle presse mere,kun for min skyld. Så hun kom kl halv 5 onsdag d. 6 juli præcis 11 måneder efter jeg fik ham. Det skal lige sige, han han faldt nede i boksen af smerte.
Det er en gammel skade, han har levet med i lang tid, desværre. Man kan ikke se den i en handelrøgten, da den vinkel ikke er med der.

Men Peace, jeg vil bare sige tusinde tak for en masse gode, dejlige og sjove minder. selvom vi ikke nåede at starte noget stort, lærte du mig en masse. Jeg er virkelig ked af, at det skulle ende her, men det var det bedste for dig. Hvis ikke det var for den skade, ved jeg at du ville have sprunget rundt i de helt store klasser nu, for du havde både kapacitetten, modet og styrken med dig!
Jeg vil aldrig glemme dig, du var noget helt særligt.

Farvel fra mig og denne verden, men på gensyn i den nye verden, for jeg ved at vi en dag ses over skyerne, og den dag vil jeg glæde mig til.

Jeg håber i kan læse, selvom det var hårdt at lave. Jeg elsker dig, virkelig. Min stjerne.

Kommentér på:
Sig ikke, du forlod mig, men blot at du gik i forvejen.
  •   7. dec 2012 R.I.P Peace. Dejlig hest !!!

  •   22. aug 2012 Nuurh, hvor var han fin! R.I.P! smiley

    - Hvad hedder sangene??


  •   20. mar 2012 R.I.P til din sjerne.. Han var smuk smiley

  •   24. jul 2011 Virkelig en god video du har lavet, søde Ditte. Får det helt dårligt på dine vegne. Videoen viser det har været hård for dig, og det er det vel stadig, og jeg forstår dig fuldt ud. For det er altid svært at give slip på noget man holder så meget af, og det ved jeg du gjorde med peace. Tænk tilbage på de gode tider du har haft med peace, og læg det dårlige lidt til side. Jeg har altid mødt dig nede på gården, med dejlige peace ved din side. Jeg har ikke så meget med hestene at gøre mere, og ved ikke andet om dig og peace end hvad jeg har læst, men alligevel Ditte, kan du altid skrive eller ringe til mig. Jeg er her for dig.

  •   24. jul 2011 Ååårh skat, en sød video!<3 Føler virkelig med dig sveske i: Godt at du var stærk nok til at tage den rigtige beslutning skat, og det beundrer jeg dig virkelig, for det er en enormt stor og enormt svær og hård beslutning. i: smiley Jeg er otte tal væk, og du ved at du altid kan komme til mig skat, jeg skal nok støtte dig hele vejen igennem det her <3...

  •   24. jul 2011 Den søde peace, i var fine sammen og husk ditte, i kæmpede sammen og vandt på mange måde meget sammen! Det var bedst for ham at få fred, man vil altid savne noget der forsvinder ud af ens liv, men det der forsvinder vil jo altid blive husket og være med en i hjertet, så længe man selv vil det smiley <3 Vi ses snart igen !

  •   23. jul 2011 Ej, fik helt tårer i øjnene min.
    Kan slet ikke lide at se dig være så ked af det.. Det er godt du selv kan se at det var det helt rigtige i gjorde.. -Og jeg vil garantere dig, at han har det meget bedre nu, smiley
    Man kunne sådan se at du elskede ham og at han elskede dig. smiley Rest in peace, Peace!
    Husk at jeg altid kun er et opkald væk, hvis du vil snakke om det. smiley


  •   23. jul 2011 Sød video bamse Han var bare SÅ KÆR :-* smiley R.I.P. *-; smiley

Annonce