{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Evita af hvarre.. d. 20/10 - 1/7. tak for alt <3

709 visninger | Oprettet: 26. sep 2011

Evita af hvarre.. d. 20/10 - 1/7. tak for alt <3

Tja, det var et helt tilfælde at jeg begyndte at ride evita.. moonie var syg, skulle stå stille i 14 dage.. så jeg fik lov at ride hende lidt, og hun var egentlig en skide fantastisk hest, og vi klikkede SÅ godt sammen. de 14 dage gik, jeg havde redet evita hver dag, men nu måtte moonie rides igen. men jeg fortsatte med at ride evita, vi begyndte at starte stævner og fik hevet to eller tre 1. pladser med hjem, den tid jeg red hende. evita har lært mig SÅ meget, virkelig.. ikke mindst fordi hun red MB-niveau med gamle rytter. der var ikke det den hest ikke kunne, med den rette rytter. hun lærte mig også at elske, virkelig.. jeg elskede hende, sindsygt højt. på så kort tid, tog jeg hende virkelig nær, lukkede hende ind. hendes blide øjne, hendes udtryk.. men tiden skred frem ad og gården blev solgt.. evita skulle flytte med.. jeg var knust, det var denne dag jeg havde frygtet. de sidste uger med evita var hårde, for jeg kunne ikke sige farvel.. jeg elskede hende for meget.. dagen da hun skulle flyttes red jeg hende, nussede hende og først da jeg satte hende i boksen igen gik det op for mig: det er sidste gang hun står der.. sidste gang hun har fødderne på VIRK.. muligvis sidste gang jeg red hende her.. jeg græd.. jeg tudbrølede! og jeg blev bare ved og ved og ved.. jeg græd i næsten 3 timer.. senere på aftnen kørte vi der ud igen, og jeg gik ned i stalden.. det jeg kom ned til var en tom boks.. min øjesten var væk, mit hjertes begær..
en uge efter hun var blevet flyttet var vi til stævne, hvor vi fik en 1. plads.. ingen bedre afslutning!
evita, jeg elsker dig, og du har givet og lært mig så forfærdeligt meget.. jeg savner dig hver dag, og ville så inderligt ønske at du og de andre kom tilbage på gården.. <3
dog ved jeg at jeg er velkommen det nye sted evita er flyttet hen, og har fået af vide at de er kun et opkald væk, så kommer de med hende. det er så rart.. men det bliver ikke det samme.. jeg savner hende, hun var noget helt specielt, og vi fungerede som et så godt team.. jeg tror ikke helt nogen kommer til at forstå hvordan det var, og hvor ondt det gør..

det er aldrig sjovt når det man elsker bliver taget fra en. jeg elsker dig evita <3

trine b. rasmussen
Kvinde | 27 år | Oprettet: 15. sep 2007


Kommentér på:
Evita af hvarre.. d. 20/10 - 1/7. tak for alt <3


  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Annonce